חייבת להרזות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/10/2014 | 22:33 | מאת:

היי אני בת 15.5 ואני שוקלת 78 והגובה שלי הוא 1.71 אני לא מרגישה בנוח אם הגוף שלי ואני מיתייאשת מהר מאןד אני לט מאמינה בעצמי מה לעשות ? אני רוצה להרזות

10/10/2014 | 08:05 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

דבר ראשון, אל תשתמשי בשם שלי. האם את צריכה לרזות או לקבל בטחון? האם הדרך שלך להרגיש נח עם עצמך היא לרזות או לעבוד על הדימוי העצמי שלך? את צעירה וצעירה מדי לדיאטות, במיוחד כשאין סיבה לכך. דברי עם אמא ותבקשי ממנה לקחת אותך לייעוץ מקצועי. אם עדיין מדובר בירידה במשקל, אז לדיאטנית קלינית שעובדת עם נוער, ואם מדובר בביטחון עצמי, אז לייעוץ אצל פסיכולוג. חבל שתתחילי במעגל דיאטות אם זה לא מה שייתן את הפתרון לקושי שאת חווה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה