.

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/10/2014 | 20:48 | מאת: ולריה

אני בת 14 הגובה שלי הוא 156 והמשקל שלי הוא 44 ואני רוצה לקבל בטן שטוחה אבל אני ניסיתי הרבה דיאטות אבל אף אחת לא עזרה לי האם תוכלו בבקשה לעזור לי?

06/10/2014 | 12:52 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

את עדיין גובהת, הגוף שלך בצמיחה והתפתחות, ואם את רוצה "בטן שטוחה", את צריכה להפסיק מייד עם הדיאטות. המראה של הגוף שלך עדיין לא סופי, הוא מתגבש. את רוצה לפגוע ביכולת שלך לגבוה? נראה לי שאת בבלבול גדול. תפני לאמא, ותבקשי ממנה לקחת אותך לייעוץ מקצועי ומסודר, כדי ללמוד איך לאכול, להיות רזה ובריאה.אל תבקשי עזרה בפורומים או מהאינטרנט. התשובות לשאלות שלך ייענו כולן, אצל דיאטנית קלינית שיודעת לעבוד עם ילדות בגילך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה