הרזיה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/10/2014 | 08:58 | מאת: גל

אני בת 40 שנה לאחר לידה וסובלת מפטריה וגינלית כ10 שנים שום טיפול לא עזר..יעצו לי להפסיק עם מוצרי חלב סוכר וקמח אך קשה לי מאוד להוריד אותם לגמרי מהתפריט מה דעתך?

05/10/2014 | 16:25 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אין דברים ברורים בנושא הזה. לפעמים הורדת פחמימות מהתפריט יכולים לעזור, אך אם זה עוזר באמת, רק את תוכלי לדעת. יותר מפתיע אותי שאת סובלת מזה 10 שנים ללא פתרון. הרבה נשים סובלות מפטריות וגינליות, ופותרים את הבעיה. אני מניחה שהחלפת גנhקולוגים, והתייעצת עם הרבה אנשים. טיפול בפטרייה לוקח לפעמים הרבה זמן ודורש התמדה. אני לא יודעת מה לייעץ לך בנושא הזה. מצטערת.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה