שלום כולם

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/09/2014 | 18:41 | מאת: יהודה

שאלה למנוסים , אני בן 30 גובה 170 שוקל 88 קילו, בשלוש השני האחרונות עליתי המו במשקל אני לא מצליח להתמיד בכושר מהרבה סיבות אחת מהם שאני עצלן, חיפשתי באינרטנט מידע וראיתי את חומץ תפוחים להרזיה באתר הזה אם מישהו מכיר ויודע אם זה יעיל אני לא רוצה להתחיל סתם ואז להפסיק אלא למצוא משהו יעיל שבאמת יעזור לי תודה לעוזרים

18/09/2014 | 19:19 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

מה שיעזור לך, זה עבודה רצינית על שינויי הרגלי אכילה. בשיווי משקל, אנחנו עובדות בעיקר על שינוי לטווח הארוך. ללמוד להגדיר את כמויות האוכל הנצרכות לפי רעב ושובע. רעב ושובע הן תחושות פיזיולוגיות שיש לכל אחד. השאלה היא איך לחזור להקשיב להם. אני מבינה את הרצון למצוא את תרופת הקסם. ברור, זה הרבה יותר פשוט. אבל מה לעשות שהיא לא קיימת? אתה בן שלושים, ובעודף משקל שניתן לטפל בו. לא להעלים אותו. אם תתחיל עם תכשיר כזה או אחר, לא תלמד כלום על הדרך לרדת במשקל או לשמור עליו. תכשירים לא עושים את העבודה בשבילך. רק אתה יכול לעשות אותה.

19/09/2014 | 11:34 | מאת: יהודה

אני מחפש פיתרון מהיר ולהמשיך בחיים שלי אני מפחד לטבוע בדיאטות ולעבור מאחת לשניה, ממה שקראתי והבנתי שזה קודם קשה מאוד לרזות ודבר שני שדיטאנים מרוויחים הרבה מאוד כסף מזה כי אנשים מרזים עכשיו אבל משמינים בשנה הבאה שוב וחוזר חלילה, מעולם לא שמנתי כך רק בשנים האחרונות (התחתנתי אולי זו הסיבה)

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה