תפריט מזון להחזרת ווסת שהופסקה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/09/2014 | 23:36 | מאת: נטלי

עשיתי דיאטה לא תקינה בעבר לא סיפקתי לעצמי שומנים כלל ומכך נפסק לי הווסת והביוץ כבר בערך 4 חודשים . אני רוצה להחזיר אותה . גובהי 150 ומשקלי 42-43 , התפריט היומי שלי הוא בבוקר ביצה שלמה/או חצי קופסת טונה , חצי קופסת קוטג' 3 אחוז ו3 פירכיות עם ירקות ותפוח לאחר הארוחה , בצהריים חזה עוף אפוי בתנור עם 3 כפות של כוסמת וסלט ושוב תפוח . בערב יוגורט 3% עם 4 כפות של גרנולה ופרי . בין הארוחות אני אוכלת אגוזים ושותה נס קפה . האם התפריט שלי מספיק מזין להחזרת הווסת ? יש משהו שאוכל להוסיף לתפריט?

12/09/2014 | 09:26 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

1) משקל תקין 2) אכילה מאוזנת ( כוללת את כל אבות המזון), ומספיקה כמותית. אני צריכה לדעת בת כמה את כדי לתת לך תשובה טובה, כי התשובה שלי יכולה להשתנות בהתאם לגיל. אז בת כמה את?

12/09/2014 | 11:35 | מאת: נטלי

אני בת 21 . המשקל תקין לי בהתאם לגובה הנמוך שלי ולגופי הממש צר. האם האכילה מאוזנת ? אני אוכלת מה שפירטתי קבוע כל יום.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה