ארוחת צהריים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/09/2014 | 22:15 | מאת: ליאורה

אפשרי לאכול בארוחת הצהריים המבוגר בלי הציפס כמה ימים בשובע?

05/09/2014 | 08:17 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

עם או בלי צ'יפס, כמה שתבחרי. את תגלי דבר מעניין. אם תאכלי המבורגר וצ'יפס כל יום יקרו כמה דברים: 1) אחרי כמה ימים כאלה שהארוחה לא תהיה כבר כלכך "אסורה", את תגלי כמה מההמבורגר והצ'יפס את באמת צריכה כדי לשבוע, וכמה ממנו אפשר להשאיר בצלחת. ואז תהיה בחירה אם להשאיר בצלחת או לא. 2) אחרי כמה ימים כאלה או אפילו שבוע ויותר, תגלי שלא בא לך לאכול את הארוחה הזאת. פשוט יתחשק לך משהו אחר. אני יודעת שקשה להאמין לזה, ולכן רק אם תחווי את זה , תאמיני לי. אני מניחה שהשאלה נובעת מכך שאת לא סומכת על עצמך מספיק כדי להפסיק את הארוחה בזמן, או שאת מפחדת מזה שיש בזה יותר מדי קלוריות. ולכן את רוצה "הגבלה". מאד קשה לתת הגבלה, בלי לדעת מה קורה עם שאר הארוחות במשך היום והשבוע. "הגבלות" הם תמיד ביחס לכל מה שאת אוכלת, ולא קשורות בהכרח לסוג ארוחה מסוים.

05/09/2014 | 09:30 | מאת: ליאורה

-הבעיה שבתקופות הניסיון האלו יש לי חשש מהשמנה ולכן אני נמנעת מלעשות אותן ומעדיפה תפריט. -אם הבנתי אותך נכון,זה קשור אז לגם מה שאני אוכלת במשך השבוע או ביום עצמו?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה