דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/09/2014 | 15:36 | מאת: נטלי

אני בת 53 שוקלת 78 קילו גובה 1.65 השאלה היא שמעתי על כדורים בשם מטאבול השאלה האם כדאי לנסות גם כדאי להוריד את היקף הבטן וגם כדאי להתנקות במערכת העיכול

03/09/2014 | 15:47 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

עובדים עם אוכל ולא עם כדורים. אין שום כדור להורדת בטן. כשאוכלים כמו שצריך , לא צריך שום עזרה חיצונית. לפני שאת מסתבכת, כדאי שתבדקי את האכילה שלך.ועוד, את לא באמת צריכה לרדת במשקל, אז אולי כדאי שתבדקי מה באמת מפריע לך. ואם מדובר בירידה קטנה בשביל התחושה, אז עדיף שתבדקי את הרגלי האכילה שלך.

16/11/2014 | 14:04 | מאת: נטלי

בהמשך לתשובתך רק עכשיו ראיתי את התשובה, מה אני לא צריכה לרדת במשקל אני לא מאמינה, האמת הבטן מציקה לי מה אפשר לעשות

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה