דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/09/2014 | 13:34 | מאת: שירלי

שאלה כללית לגבי תזונה בנכונה לגוף- אני נמצאת בתהליך של הורדה במשקל אך מובן לי שאותם ערכים של התזונה הנוכחית אמורים ללוות אותי למשך החיים ולא רק לעכשיו. סדר היום שלי משתנה כל הזמן ואני יוצאת המון לבלות בחוץ-מסעדות,קולנוע וכדומה. האם אפשרי לאכול מזון מסויים כמו לדוגמא משולש פיצה ואז לקזז או לאכול טיפה פחות ביום למחרת מבד"כ כדי להמשיך בתהליך ההרזיה?

03/09/2014 | 15:42 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

רק מפריעים להתליך שינוי הרגלי אכילה. האוכל צריך להתאים לסדר היום שלך. אם תקשיבי לשובע ותאכלי פיצה, אין מה לקזז. תאכלי את הכמות שמתאימה לך באותה הארוחה, עד לשובע. זה יכול להיות משולש אחד או יותר או אחד ו7/8...את לא יכולה לדעת מראש כמה את צריכה באותה ארוחה. ואם תקשיבי לשובע גם לא תצטרכי ל"קזז", כי ה"קיזוז " יבוא באופן טבעי. מהבטן ולא מהראש. אגב, לא ברור לי מה העניין עם פיצה. סה"כ מדובר בארוחה מאוזנת שיש בה פחמימות , חלבונים ושומן. למה כולם חושבים שזה משמין יותר מאוכל אחר?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה