דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/09/2014 | 09:34 | מאת: גלי

היי , אין לי כול כך זמן ללכת למפגשים עם דיאטנית, האם דיאטה מהסוג הזה באמת יכולה לעזור לי להוריד במשקל ? האמת ששמעתי על זאת ספציפית חוות דעת טובות אבל השאלה אם היא מתאימה לכל אחד ?

01/09/2014 | 10:08 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

היה יכול להיות מאד נח, אם הייתה תכנית אחת שמתאימה לכולם. אבל אין. כל מי שרוצה לרדת במשקל, צריך למצוא את התכנית הנכונה בשבילה. זו בדיוק הסיבה שאנחנו מקיימות שיחות הכרות ללא תשלום ו/או התחייבות. לעשות בדיקה הדדית, אם גישת שיווי משקל , מתאימה לך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה