אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/08/2014 | 23:23 | מאת: אפרת

היי, אני חודשיים אחרי לידה, רוצה להוריד 6 ק"ג. האם יכול להיות שההנקה גורמת לרעב מוגבר אפילו שאני אוכלת ארוחות מסודרות? אני מרגישה צורך לנשנש בין הארוחות.. אשמח לתשובתך...

29/08/2014 | 08:29 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

הנקה מגבירה את התיאבון בגלל שהגוף צורך יותר אנרגיה מהרגיל, כדי שיהיה חלב להנקה. אני מבינה את הרצון שלך לחזור למשקל שלך מלפני ההריון, אבל רגע. עברו רק 6 שבועות. יכול להיות שהמשקל שלך ימשיך לרדת , גם אם התיאבון מוגבר, בלי ש"תתערבי". זה שהתיאבון מוגבר בזכות ההנקה, לא אומר שאת תעלי במשקל. יש לך אפשרות גם לרדת. לא שווה לחכות לראות? כל דיאטה שתעשי בזמן הנקה, עלולה לפגוע ביכולת שלך להניק. ולכן אם יש לך צורך לנשנש, לכי עם זה. חשוב שתאכלי כשאת רעבה, באותה מידה שחשוב שתעצרי כשאת שבעה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה