כמה שאלות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/08/2014 | 13:10 | מאת: אנונימית

יש לי כמה שאלות: 1. האם התנוחה שישנים בה משפיעה על תהליך העיכול? 2. אני רוצה להוריד 7 קילו שומן. מה הזמן הכי מהיר בו אפשר להוריד הכל בצורה בריאה? 3. בגלל שאני בצבא, אין לי מתי ללכת לחד"כ ואני משועבדת לאוכל של הבסיס (אין אפשרות להביא אוכל מהבית).. איזה אוכל אפשר לקנות מהשק"ם שהוא משביע אבל לא משמין? תודה

24/08/2014 | 15:43 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

או שזה משקל שרצית להוריד גם לפני שהתגייסת? אשמח לדעת מה הגובה והמשקל שלך, כדי לדעת איך להתייחס לשאלה שלך. לתנוחת השינה אין שום השפעה על עיכול או משקל. לגבי הירידה באחוזי השומן: אין אוכל יותר משמין או פחות משמין. יש אוכל שיש בו יותר שומן ואוכל שיש בו פחות שומן, והם שניהם טובים כדי לרדת באחוזי שומן. כך שאולי עדיף, שתשלחי לי דוגמה של יום, כלומר , מה את אוכלת? לגבי מה לקנות בשקם, אני צריכה לדעת מה האפשרויות. כי בכל שקם יש מבחר שונה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה