בתי קפה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/08/2014 | 17:04 | מאת: סיכל

בזמן תהליך של שמירה ירידה במשקל,קורה לשי פעמים רבות שלא כמתוכנן אני יוצאת לבלות,הבעיה היא שאחרי כמה שעות אני נהיית רעבה...מן הסתם...מה מומלץ לאכול וכמה אם יושבים בבית קפה לדוגמא?

13/08/2014 | 09:45 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כשאת מגיעה לבית קפה, אז את צריכה לאכול.מה בא לך? למה את רעבה? כמה את רעבה? רעב הוא סימן מובהק לצורך לאכול. כך שאני לא רואה בעיה בכלל. נשמע שאת אומרת שאסור לך לאכול , כי אולי סיימת איזו שהיא מכסה יומית של אוכל? הגוף יודע יותר טוב מהראש כמה אוכל צריך לאותו יום. ואם את רעבה, ברור שאת צריכה לאכול. אין אוכל נכון, אין אוכל מותר ואין אוכל אסור. מה שקובע כמה את אוכלת, זה השובע שמרגישים בבטן.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה