בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/08/2014 | 17:39 | מאת: שאונה

שלום, כבר שנה וחצי שיש ל בטן נפוחה ללא סיבה...הלכתי לרופא והוא עשה לי בדיקות דם ולא מצא דבר חריג,יש עצה מה אני יכולה לעשות? אני אוכל בריא וכמעט לא אוכלת ירקות

13/08/2014 | 10:05 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אחרי ארוחות? כשאין ארוחות? בוקר , ערב כל היום? יציאות סדירות? אולי תנהלי יומן אכילה ותצייני מתי יש נפיחות (בין אם קשור לאכילה או לא), כדי לראות במה מדובר? האם עשית שינוי תזונתי לאחרונה? ואולי שינוי שקשור בפעילות גופנית? ולנשים, יכול להיות שמדובר בתנודות הורמונים. אני שמחה שהבדיקות מראות שהכל תקין. אבל אין תשובה אחת לשאלה הזו, ואם תסכימי קצת "לחקור" דרך היומן , אולי נמצא תשובות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה