בוקר טוב, בחודש האחרון בטן נפוחה כמו אישה בהריון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/07/2014 | 08:59 | מאת: אסנת

כל חיי הייתי עם בטן שטוחה, בצהריים כל יום אני אוכלת סלט ירקות שמכיל מלפפון אחד ו10 עגבניות שרי, בערה ארוחה מזינה ולא בהגזמה. אחרי אפרסק תפוח מה שבא לי לא קבוע. הרופא משפחה אמר שאולי גלוטן או חלב האם יכול להיות שאני רגישה לגלוטן פתאום בגיל 45 ??????????. תודה רבה

29/07/2014 | 12:04 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

תעשי את הבדיקה לרגישות לגלוטן על מנת לשלול. נפיחות בבטן יכולה להיות תוצאה של דברים אחרים, כמו יותר מדי סיבים, פעילות הורמונלית, ועוד ועוד ועוד. אם הרופא חושב שכדאי לעשות בדיקה, עדיף לשלול מאשר לחיות עם שאלה לא פתורה. אגב, אם מה שתיארת, זה מה שאת אוכלת ביום יום, זו סיבה מספיקה לנפיחות וגזים גם אם את אוכלת ככה תמיד.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה