תפריט

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/07/2014 | 21:33 | מאת: שירלי

הי, ראיתי שאת יכולה להתייחס ספציפית לתפריט מסוים,תוכלי לומר לי אם התפריט שלי טוב להורדה במשקל-אני בת 24 גובה 1.62 בוקר פרוסת לחם רגיל עם גבינה צהריים כוס פחמימה עם חלבון של 200 קלוריות ערב כמו הבוקר ובין הארוחות פעמיים פחמימה פשוטה עד 120 קלוריות. תוכלי לומר לי אם זה טוב? אחת הבעיות הקשות שאני נתקלת בה היא שאם יש יום או כמה ימים בשבוע שאני רוצה לשלב פיצה או אוכל ג'אנק כזה אין לי מושג איך לשלבו בתפריט מבלי להשמין...תודה רבה

29/07/2014 | 09:37 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

התפריט שלך הוא תפריט הרעבה. למה את חושבת שאת צריכה לאכול כלכך מעט? מה שאת עושה עם תפריט כזה, זה במקום לנצל את היכולת של הגוף שלך לשרוף קלוריות, את מורידה את היכולת שלו לשרוף קלוריות. הרי את רוצה שהגוף שלך יעבוד בצורה הכי יעילה שהוא יכול, נכון? לא שיהיה "עצל".את מבטיחה בתפריט הזה, שאחרי שתרדי במשקל, את תעלי הכל בחזרה ואולי עוד. האם זה שווה את זה? אם את רוצה לרדת במשקל כמו שצריך, וגם להיות מסוגלת לשמור על המשקל החדש, תפני בבקשה לייעוץ מקצועי. אני מצטערת שאולי התגובה שלי נשמעת חריפה. אבל יש יותר מדי בחורות ונשים צעירות שמרעיבות את עצמן שלא לצורך. זה בטח לא מביא הישגים. רק חיים שלמים של עליה וירידה במשקל, במקום פשוט לאכול ולשמור על משקל רזה. זה כואב לקרוא את מה שאת אוכלת כדי לרזות.

29/07/2014 | 10:39 | מאת: שירלי

הי נדיה, אני מבינה את דאגתך פשוט התפריט הזה הוא בדיוק לפי דיאטנית שהלכתי אליה לפני שנה....אז סמכתי על מה שהיא אמרה לי...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה