ירקות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/07/2014 | 21:48 | מאת: דן

שלום רב, שאלה לגבי ירקות-אם אוכלים במסעדה או מכינים בבית סלט ירקות עמקי המכיל כולל גזרים עגבניות נבטים וכו-אם לא מתייחסים לשמן שיש בתוכו,האם הסלט הזה נחשב כארוחת פחמימות כמו שאוכלים בארוחת צהריים אורז או כל פחמימה אחרת? אני שואל זאת כי אני לא רוצה שזה יפריע לי בתהליך הורדה במשקל כשאנ יוצא עם חברים למסעדות... תודה רבה

27/07/2014 | 10:13 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ירקות חשובים לנו מאד בתזונה, אבל לא מחליפים ארוחה. ארוחה מורכבת מפחמימות חלבונים ושומן. בירקות יש בעיקר נוזלים, ויטמינים ומינרלים, וכן קצת פחמימות. רוב הפחמימות בירקות מגיעות מסיבים תזונתיים, שהגוף שלנו לא מפרק ,(אין לנו את האנזים).אין שום סיבה שיציאה למסעדה תפריע לירידה במשקל, בתנאי שתבחר ארוחה מאוזנת ולא רק ירקות. דווקא אכילה מוגזמת של ירקות, יכולה להפריע לתהליך הירידה במשקל. למה? כי ירקות נותנים תחושה של "כאילו" שובע, נפיחות , ומבלבלים את תחושת הרעב והשובע שלנו. ירקות צריכים "לצבוע" את הצלחת, לא למלא אותה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה