עזרה!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/07/2014 | 23:25 | מאת: יואב

שלום רב, רציתי לדעת בזמן תהליך הורדה במשקל יש לי תפריט מסויים לפיו אני כבר המון זמן הולך ומצליח להוריד במשקל,הבעיה שאני נתקל בה הרבה פעמים שבערב בלי תכנון מראש אני יוצא עם חברים או עם המשפחה והבעיה שכבר אכלתי את הכמות שלי לאותו היום,האם זה אפשרי אכול חצי סנדוויץ או סלט במסעדה ולקזז ביום למחרת או שזה עלול לפגוע בתהליך ההורדה במשקל במצבים שזה קורה כארבע פעמים בשבוע?

27/07/2014 | 10:16 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לאורח החיים שלך, אז התפריט שאתה עושה לא מתאים לך. מדבריך נשמע גם שאתה רעב, כי אם אכלת את כל הכמות לפי התפריט, ואתה מתלבט במה לאכול בערב, אז הירידה שלך במשקל היא תוצאה של הרעבה ולא שובע. אלא אם, הסיבה היחידה שאתה אוכל היא כי יש אוכל מולך, ואז זה סיפור אחר. אין דבר כזה "קיזוזים". לדעתי, כדאי לך לבדוק מחדש את התפריט שלך. האם תרצה לכתוב לי אותו כדי שאוכל להתייחס אליו?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה