נדיה תעזרי לי בבקשה אני אבודה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/06/2014 | 23:17 | מאת: דנה

לא הבנת אותי. אני בת 20 עם משקל נמוך ואני לא סובלת מהפרעת אכילה קשה !!! עכשיו עליתי במשקל והשמנתי מאוד וה-BMI שלי עכשיו הוא 18 אין לי מחזור כבר מעל שנתיים ולא שמדובר אנורקסיה או בולימיה - אני לא מקיאה!!! אני עצבנות קשה ואני כל הזמן עייפה אני מניח כן מסוגלת לעשות פעילות גופנית מינימלית אני לא מתקשה ללכת מהר או לעלות מדרגות. הבטן התפוחה שלי זה שומן- כי אני אוכלת כל היום רק עוגות עוגיות ובורקסים. הבטן שלי נראית עכשיו כמו בלון!!! היום אכלתי בבוקר עוגה ו-10 עוגיות שוקולד ושוקולדים - וזהו!!! כי אני השמנתי מאוד!!! איך אני אוריד את הבטן השמנה שלי? הבטן שלי נפוחה כאילו שנכנס לי בלון בתוך הבטן כמו אישה בהיריון בחודש תשיעי. כשירדתי במשקל אז הבטן שלי נהייתה יותר נפוחה ב-20 ס"מ מאשר שהייתה לפני הירידה במשקל . וגם כשאני יושבת או מתכופפת אז יש לי מלא קפלים עמוקים בחלק העליון של הבטן. זה מפריע לי מאוד- כל הזמן אני מרגישה את הקפלים בבטן שמתקפלים חזק ועמוק. אפילו כשאני טיפה מתכופפת אז יש לי 8 קפלים עמוקים בבטן. אני מרגישה חוסר נוחות לשבת בגלל הקפלים העמוקים. אני מכורה לעוגות ולשוקולדים!!! הבטן שלי מאוד נפוחה ושמנה כמו בלון! האם בטן שמנה ונפוחה זה 100% גנטי? כי כל המשפחה שלי עם בטן שמנה? מדוע אין לי בטן שטוחה למרות שיש לי משקל נמוך? אם אני אעלה במשקל אז הבטן שלי תתנפח יותר- האם אתה מבין אותי? בגלל זה אני לא מוכנה לעלות במשקל - בגלל שיש לי בטן נפוחה למרות שאני בתת משקל. אם הבטן שלי לא הייתה נפוחה כמו בלון אז לא היה אכפת לי להעלות במשקל כדי לקבל מחזור. עכשיו בגלל הבטן שלי אני בחיים לא אעלה במשקל. אז האם אתה חושב שאני לא אקבל מחזור בחיים? אני לא מבינה מדוע אני צריכה להעלות במשקל כדי לקבל מחזור??? אם אני אעלה במשקל אז הבטן שלי תתנפח יותר!!! בגלל זה אני לא מוכנה לעלות במשקל - בגלל שיש לי בטן נפוחה למרות שאני בתת משקל. איך אני אעלה במשקל במצב הזה שהבטן שלי נפוחה כמו בלון?

11/06/2014 | 13:58 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אין לי אפשרות לתת תשובה לשאלה כזו מורכבת בפורום. אי אפשר לענות על שאלה כזו מבלי להכיר אותך ואי אפשר לעזור לך, אם לא תפני לטיפול.

25/06/2014 | 18:00 | מאת: A.s

אני בשוק

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה