השמנה בשבועות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/06/2014 | 19:54 | מאת: לילי

ביומיים האלה של החד אכלתי המון המון המון המון,המון והרבה מעבר לתחושות הרעב והשובע,אני לא רגילה לאכול ככה אבל לא יודעת,יצא... כל העוגות והמאכלים גירו אותי מאוד ולא יכולתי לשלוט בעצמי ובכמויות. אני מרגישה שהשמנתי קצת ביומיים הללו (רגליים,בטן) יכול להיות שזה פסיכולוגי? הגיוני להשמין ביומיים של אכילה מופרזת? אני לא נשקלת זה רק לפי המראה. מחר אני אחזור לאכול רגיל ככל הנראה

08/06/2014 | 15:37 | מאת: לילי רוזן

לילי, כשאת אומרת שאכלת המון המון ומעבר לתחושת השובע זה לא אומר לי הרבה אבל נראה לי שלך זה כן אומר ושאת מנסה לאכול על פי תחושות הרעב והשובע, התשובה שאת נתת לעצמך שמחר תחזרי לאכול כרגיל והכל יסתדר היא התשובה שכנראה הייתי נותנת לך לו היית יושבת מולי בחדר והיינו מבררות ביחד מה אכלת באמת ומהם אומדני הרעב והשובע שלך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה