קפה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/03/2014 | 20:30 | מאת: ליבי

אני די מכורה לקפה ולפעמים הוא מטשטש את תחושת הרעב וגורם להרגשת שובע,ולכן אני לא יודעת אם אני רעבה ולא מבחינה בזאת... שאלה נוספת,אני שותה 3-4 כוסות של נס קפה ביום זה יכול להזיק בגיל 16?

30/03/2014 | 08:58 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

את כנראה שותה יותר מדי קפה...... או משתמשת בשתיית קפה במקום לאכול. בשני המקרים, הייתי מציעה לך בשלב זה להוריד את כמות הקפה ליום כדי לבדוק. את צריכה לאכול כשאת רעבה, ולא לשתות במקום. את קצת צעירה כדי להיות "מכורה" לקפה, אז זה זמן טוב לנסות שבוע בלי קפה או לרדת בכמות באופן משמעותי, כדי לבדוק.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה