קמח מלא

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/03/2014 | 21:32 | מאת: איילת קרן

האם כדיאטנית יש באמת חשיבות לאכול לחמים ומאכלים מקמח מלא האם קמח לבן מזיק לנו

26/03/2014 | 22:03 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בקמח מלא יש יותר סיבים מאשר בקמח רגיל. לא תמיד ההבדל בכמות הסיבים בקמח מלא משמעותי. אבל אם נניח אוכלים רק מוצרים "לבנים" ואוכלים פירות וירקות, נקבל הרבה יותר סיבים תזונתיים מהפירות והירקות, מאשר אם נאכל מאכלים מקמח מלא. כך שלדעתי, מה שחשוב זה הגיוון. לא צריך להחליף את כל המאכלים לקמח מלא, וכל עוד אוכלים ירקות ופירות אנחנו "מסודרים" מבחינת הסיבים התזונתיים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה