בדיקת rmr

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/03/2014 | 02:13 | מאת: אני

האם את ממליצה על בדיקת מטבוליזם שלפי צריכת החמצן בגופנו אומרת כמה קלוריות אנחנו שורפים ביממה? כי כל הקטע הזה של לאכול לפי שובע זה ממש לא רציני אפשר לאכול 3000 קלוריות בלי להיות שבע ולהשמין בקלות

16/03/2014 | 10:13 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אם לא עוצרים בשובע? הבדיקה תראה צריכה מומלצת של כמות קלוריות, יומית ממוצעת. כלומר,יש ימים שצריך יותר קלוריות ויש ימים שצריך פחות. מי שלא מקשיב לשובע, בהחלט יכול לאכול כמויות גדולות. ואז התחושות בבטן בהתאם. נפיחות, כבדות ועוד. לא משמינים בקלות. צריך לאכול הרבה יותר מהצריכה של הגוף , בהתמדה , לאורך זמן. אם אין לך אפשרות להקשיב לשובע, כל מסגרת אכילה תחזיק מעמד לזמן קצר בלבד.

18/03/2014 | 22:10 | מאת: אני

מה יגיד בן אדם שחילוף החומרים שלו איטי במיוחד?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה