נדיה את לא מבינה!!!!!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/03/2014 | 22:22 | מאת: דנה

נדיה לידיעתך - היקף הבטן שלי בערב הוא 120 ס"מ!!! יש לי כרס בבטן!!! האם 120 ס"מ להיקף בטן זה תקין נדיה? אני סובלת מבעיה של בטן נפוחה, גם בבטן העליונה וגם בתחתונה. יש לי בעיה שכאשר אני אוכלת מאכל הכי קטן אז ישר הבטן שלי מתנפחת כמו בלון. זה מגיע לרמה שכשאני יושבת יש לי ממש צמיגים וקפלים עמוקים בבטן ואני מרגישה חוסר נוחות לשבת לא רק בגלל המראה- אלא הרגשה פיזית שלא נוח לי לשבת עם הצמיגים והקפלים העמוקים בבטן. זה ממש מציק לי וגורם לי להרגיש גם חוסר נוחות מהמראה כי כל מי שרואה את הבטן יכול להגיד בברור שהיא לא פרופורצונאלית לגוף וגם חוסר נעימות פיזית של הרגשה תמידית מלאה נפוחה נשפכת ולא נוחה. אם אני אעלה במשקל אז הבטן שלי תתנפח יותר- האם את מבינה אותי? בגלל זה אני לא מוכנה לעלות במשקל - בגלל שיש לי בטן נפוחה למרות שאני בתת משקל. אם הבטן שלי לא הייתה נפוחה כמו בלון אז לא היה אכפת לי להעלות במשקל כדי לקבל מחזור. עכשיו בגלל הבטן שלי אני בחיים לא אעלה במשקל. אז האם את חושבת שאני לא אקבל מחזור בחיים?

06/03/2014 | 15:10 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לענות על שאלותייך בפורום. אנא פני לטיפול. הפורום הזה, לא יקדם אותך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה