פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

פורום זה סגור לשליחת הודעות חדשות.
הפנים הם הבבואה שלנו בכל מפגש אישי, חברתי ועסקי - חשוב לנו להציג אותן בצורה בריאה, זוהרת וקורנת. העור שלנו ישקף לרוב את סגנון החיים שלנו, את מצב רוחנו ואת מצבור הנזקים שנאספו בחלוף השנים. פרמטרים רבים במראה העור שלנו כלל אינם תלויים בנו, כגון: חשיפה לשמש, רדיקלים חופשיים ונזקים סביבתיים שונים. טיפול פנים ייעודי כבר בשלהי גיל העשרים לחיינו יכול להיטיב עם העור ולהציגו בצורה הולמת. הקוסמטיקה הרפואית היא קוסמטיקה אקטיבית לטיפולי אנטי אייג'ינג, פיגמנטציה, קמטים, אקנה וצלקות פוסט אקנה. לכל סימפטום בעור שלנו ישנו גורם - לעתים נמצא קשר ישיר לחשיפה לשמש או מצבי סטרס ולעתים יהיו אלו שינויים הורמונליים או תזונה לקויה וחוסר שתייה. איזון זה שם המשחק - להביא את העור לאיזון ברבדים פנימיים וחיצוניים יחדיו. תפקיד הפורום הוא להאיר לכם נקודות על העור ולנתב אתכם למהלכים מאזנים. אני מזמינה אתכם לשאול בפורום שאלות הקשורות למצבי עור שונים המטרידים אתכם ו/או שהייתם חפצים לברר עליהם. כאן בפורום אסייע לכם למצוא תשובה לכל שאלה ואשתדל לשקף לכם מספר שיטות שונות לטיפול בסימפטום. התשובות יקיפו את התחומים הבאים: טיפול בבית, אורח חיים, תזונה, טיפול טכנולוגי ומגוון תכשירים לטיפול בעור.
5733 הודעות
5351 תשובות מומחה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

20/04/2020 | 18:18 | מאת: חררה ופיגמנטציה

שלום רב, תחילה, אציין שאני נוטלת גלולות במינון נמוך לאחר הפסקה של כמה חודשים. יש לי כמו פצעים ממש קטנים כמו "חררה" בפנים, ואני רואה גם גוון עור לא אחיד ולא יודעת אם זה פיגמנטציה או עקב הפצעים וזה שהעור לא חלק. לאחרונה בגלל המצב הקוסמטיקאית התאימה לי תכשירים חדשים הביתה. קרם לחות ליום ליום ולערב משחה בשם "אזל - אקז" של חווה זינגבויים אם את מכירה. בנוסף, הזמנתי גם את קרם ההבהרה שלה. האם כדאי להתחיל להשתמש בו גם בלי שראתה אותי ? או שעדיף לחכות לתור לרופא עור/ לקוסמטיקאית ורק אז? אני פשוט בלחץ שיחמיר... אני רואה מידי פעם עוד כתמים אבל קשה לי לראות אם זה כתם או משהו שקשור לטסקסטורה של העור? יש לך עצה עבורי ? האם הקרם לילה שציינתי יעזור לי לחחרה? תודה

20/04/2020 | 18:19 | מאת: פיגמנטציה וחררה

אציין את גילי לשם שלמות העצה, אני בת 22

19/01/2020 | 02:24 | מאת: הדר

שלום רב, יש לי עור עם המון קומודונים . אני יודעת שאין אפשרות ללא טיפול קוסטיקאית בו היא מוציאה את השחורים שהעור פנים יהיה חלק-אך אני מחפשת משהוא שיגרום לעור להיות פחות עם שחורים עליו מבלי טיפול קוסמטיקאי. קניתי תכשירים רבים בלי ועם קוסמטיקאיות שונו (ניקוי ולחות),ולשווא......אפילו טבעיים. המלצות? סיבה מדוע עדיין השחורים לא מתמעטים אפילו לא טיפה? איפה הבעיה? תודה

אם ניסית באמת כבר הכל, תנסי לשנות תזונה. ולהקפיד על טיפול פנים אצל קוסמטיקאית.

שלום, אני בת 32 ומחפשת קרמים שיעזרו לי להאט את הופעת הקמטים. יש כל מיני קרמים שמוגדרים אנטי אייג׳ינג ורשום עליהם שמיועדים לגיל 40 ומעלה או אפילו 50 ומעלה. מה יקרה אם בגיל 32 אשים קרם עיניים/פנים שמיועד לעור בוגר יותר? זה יכול להזיק לי?

חשוב להתאים את הקרם למצב העור, נזק או תועלת יכולים להיגרם, ולכן חשוב לבדוק את התאמת התכשיר אצל בעלת מקצוע.

היי קיים לחברתי כתמים חומים בין הרגלים משומן הגברת ירדה במשקל וזה נשאר לה רציתי לדעת האם יש תכשירים שאפשרי לקנות כדי להעלים את התופעה ?

קיימים בשוק תכשירים בודדים לטיפול בבעיה, באם היא ברת טיפול. צריך לראות בעין את המצב של הכתמים של חברתך על מנת להתאים טיפול.

היי לאן היא צריכה להגיע על מנת לטפל בתופעה ?האם רופא עור עוזר ?

25/12/2019 | 19:51 | מאת: מוישל'ה

אני סובל מידי פעם מסדקים כואבים בעור קצות האצבעות בקירבת הציפורניים. יש לי גם סדקים בעקבים ובאצבעות הרגליים, אך בגבם. לאחרונה הסתבר שאני סובל גם מנטיה לסוכרת (138) ואני שואל באם יש קשר בין הדברים. אני בן 67. תודה.

על פניו הבעיה נשמעת כמו בעיה רפואית, ולא קוסמטית. אנא פנה לייעוץ רפואי.

18/12/2019 | 23:04 | מאת: יוסי

האם המכשיר מיועד לשימוש עצמי. ? כמה זמן להשגת תוצאות ? האם יש סיכונים בשימוש. כמה זה עולה?

לא ידוע לי על מכשיר ביתי בטכנולוגיה הזו. בדרך כלל התוצאות כחודש וחצי אחרי הטיפול. לפעמים צריך שני טיפולים. לגבי מחיר זה בעיקר תלוי בסוג המכשיר, באיכות שלו, ואם רופא מטפל או אחות או קוסמטיקאית.

18/12/2019 | 08:21 | מאת: מיה

שלום רב לפני יומיים עשיתי פילינג ירוק לפנים זה פילינג ממש אינטנסיבי וכואב , שיפשפו לי את העור בידיים כדי לחדש את המרקם ולקלף את העור , אומנם בלחיים אני רואה שיפור כי אני רואה שהפוסט אקנה נעלם וכל הצלקות , אבל במצח אני רואה שנוצר לי שני קימטוטים קטנים מוארכים באמצע בין העיניים , האם זה בגלל שהעור אמור להתקלף ולהתחדש ובגלל היובש כרגע או שעשו לי נזק לצמיתות ? אני ממש מתוסכלת

אין לך מה להילחץ. לוקח לפחות חמישה ימים עד שהעור מתרלף, ושבועיים עד שאת רואה את התוצאה האמיתית.

שלום, לפני כחודש הופיע לי כתם אדום בעורף. רופא העור איבחן מהסתכלות כגזזת ונתן לי קרם למרוח במשך שבוע. לאחר כמה ימים הכתם נעלם אך גיליתי עוד 2 מאוד קרוב לשיער. התקשרתי לרופא העור שאמר לי להמשיך למרוח את הקרם גם על הנגעים החדשים או כל דבר שנראה כמו נגע חדש , גם אם הוא בקרקפת. אני חוששת שאם זה מתפשט לקרקפת לא אוכל לראות את זה עד שזה כבר יהיה גדול. קראתי באינטרנט כי צריך לקחת תרבית ולהתאים טיפול תרופתי מכיוון וטיפול חיצוני לא יכל לפתור את זה. האם כדאי לי ללכת לרופא אחר לעוד חוות דעת? האם הגיוני למרוח קרם כזה על הקרקפת? יש לי שיער ארוך - זה לא ממש אידיאלי או הגיוני :/

שאלתך לא מתאימה לתחום הקוסמטיקה, אנא פני לפורום רפואת עור.

16/11/2019 | 22:47 | מאת: נוני

שלום, תוספי מזון המכילים קולגן+סיוטים+חומצה הילראונית. בעד ונגד? תודה רבה

אני באופן אישי מצדדת באסכולה שלא מאמינה שהתוספים הללו יכולים להוות תחליף להזרקות של בוטוקס וחומצה היאלורונית.

12/11/2019 | 02:20 | מאת: טולי

הי. לשמירה על לחות של העור,לא משנה מה אני קונה העור מרגיש מיובש,האם זה יותר עניין של סבון פנים שצריך לבדוק שהוא לא מייבש או קרם לחות שצריך לדאוג שהוא לא מייבש? מה מהם יותר חשוב לשמירה על הלחות וחוסר ייבוש ובכך להימנע מפצעים מהאחר? תודה

שני המוצרים חשובים. צריכה לבדוק התאמה.

10/11/2019 | 13:12 | מאת: שירי

שלום רב, איזה מוצר חשוב יותר כדי למנוע הופעת שחורים (עד כמה שניתן ) על הפנים לעור שמן? קרם לחות /סירום או סבון טוב? אשמח להמלצות תודה רבה

שניהם חשובים. סבון בעיקר.

07/11/2019 | 10:45 | מאת: מיראל

הי , בתגובה למטה לשאלתי איזה מוצר לקנות לקנות כתבת כי את בספק אם אחד מהמוצרים שרשמתי אכן מתאים לעור שמן . אשמח לדעת מדוע בייחוד כי על שניהם רשום שהם לעור שמן. תודה

מאחר ורוב המרכיבים שלהם שומניים.

שלום אני רוצה לטפל בקמטים על ידי דיקור קוסמטי , איזה קרם פנים צריך לשלב על מנת לקבל תוצאה טוב, נ.ב המליצו לי על קרם פנים CBD אשמח לחוות דעתך

ממליצה לך להישמע להנחיות המדקר/ת

28/10/2019 | 03:30 | מאת: שירי

הי , אשמח אם אפשר להבהיר לי מה ההבדל בין חימר ירוק כמסיכה לבין פילינג ?שניהם סופחים רעלים ומנקים את הפנים. אז מה חזק יותר או יותר טוב שפשוט אפשר לוותר על האחר כי הוא "חלש" יותר בניקוי הפנים? תודה

מבלי להיכנס לסוג התכשיר, מסיכה היא חומר מזין או סופח או מלחח, פלינג הוא תכשיר שמיועד לקלף את שכבות העור העליונות, ולחדש את העור.

26/10/2019 | 17:19 | מאת: הילי

הי, רציתי לדעת האם באמת ישנה חשיבות לסרום לפנים לעומת קרם. קראתי במקום אחד כי אם יש להם את אותם הרכיבים אז אין הבדל ביניהם ללחות שהם מעניקים לעור,ובמקום אחר קראתי שהטקסטורה של הסירום כן משמעותית והוא חודר טוב יותר לעור. מה נכון? תודה

הסרום בדרך כלל בעל חדירות יותר גבוהה מקרם לחות גם אם שניהם מכילים אותם רכיבים.

26/10/2019 | 04:52 | מאת: עדנה

שלום רב, יש לי שחורים בפנים. אמרו לי שזה לא טוב שאני מוציאה אותם לבד כי זה עושה הגברה שלהם . רציתי לדעת בבקשה האם זה נכון ואם כן,אז מה ההבדל בין זה שאני אוציא אותם לקוסמטיקאית . (מלבד העובדה שייתכן שאפצע את עצמי,אני מתכוונת נטו להגברת התופעה שלהם) תודה

לעניין ההגברה של השחורים, זה בולשיט. אין הבדל אם את מוציאה או קוסמטיקאית מוציאה. ההבדל בינך לבין קוסמטיקאית זה שהסיכון לפציעה קטן יותר אצל קוסמטיקאית. וגם שקוסמטיקאית מוציאה את כל ה"שחור" ואת לא בטוח... מה שעלול לגרום למצב דלקתי ולפצעים. זה שאחרי חודש חודשים הפנים מתמלאות בעוד שחורים, זה לא קשור למי עשה את הטיפול, או לעשיית הטיפול בכלל.

25/10/2019 | 20:15 | מאת: מור

עשיתי משהו דיי מטופש עקב חוסר הבנה של חומרתו שיפשפשו את עור הפנים עם סקוץ׳ מתכת כמו של מטבח בנסיון לעודד קילוף וחידוש העור עשיתי זאת פעמיים בהפרש של חודש מאז (עברה כבר חצי שנה) אני סובלת מנקבוביות מוגדלות ועמוקות, אודם, קמטוטים עדינים ושוליים בכל הלחיים ומראה עור מאוד לא אחיד ומאוד מבוגר. אציין שלפני כן העור היה מאוד בריא, צעיר וזוהר, ללא בעיות מיוחדות. אין שיפור במצב על אף שאני מקפידה על שימוש בסרום, קרם פנים וקרם הגנה מועשרים בביו פפטידים. מהעמקה באינטרנט הבנתי שכנראה ופגעתי במחסום העור. לפני שאני מגיעה לייעוץ אשמח קודם כל לדעת האם ניתן לשקם את מחסום העור ולהשיבו להיות רגיל ונורמלי ולהראות כמו בת גילי וכן האם מדובר במריחה של חומרים ביתיים או שישנם מוצרים ייעודיים. תודה

מור שלום, אין באפשרותי לתת לך מענה הולם על גבי פלטפורמת האינטרנט, יש תכשירים שמעודדים את שיקום העור, אך בלתי אפשרי להמליץ לך עליהם מבלי לראות את המצב העכשוי של העור שלך. ממליצה לך לקבוע פגישת יעוץ ללא תשלום עם רופאת הבית שלנו באור קוסמדיקס -0777018818

25/10/2019 | 16:43 | מאת: יוסף

*רציתי לדעת אם כדורים לפטרת בצפורנים גורמות נזק לכבד *מתחת לכמה מהציפורנים שלי יש צבע סגל שזה נראה מדם ולא קיבלתי שום מכה האם זה יכול להיות מהפטרת ציפורנים *ואם יש טיפול מועיל לפטרת ציפורנים חוץ מכדורים (תודה רבה)

אכן עלולים לגרום לנזק לכבד, אבל לא במאה אחוז מהמקרים. עדיף לך להתייעץ עם הרופא לגבי הנושא של הנזק. כמו כן לבקש לעשות ביופסיה על מנת לאמת שזה פטרת ולא משהו אחר. אתה יכול לנסות טיפול נטורופתי, או שמנים אתרים, או לייזר, או אפילו לשלב את שלושת האחרונים, אם לא יעזור תשקול את האופציה של כדורים. קח בחשבון שבשני האופנים מדובר על תקופה ארוכה והמון סבלנות.

25/10/2019 | 15:40 | מאת: מיראל

הי , אודה לכם מאוד אם תוכלו לסייע לי למנוע רכישה יקרה מיותר נוספת: שני המוצרים שאני כותבת כאן את רכיביהם אמורים להעניק לחות לעור. אני לא רואה ככ הבדל ביניהם ,רציתי לדעת אם אני צודקת או אם יש משהוא שבאמת מובדל מהאחר ויעניק לחות גדולה יותר . הראשון הוא Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Vitis Vinifera Seed Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin & Aqua & Sodium Levulinate & Sodium Anisate, Cetyl Alcohol, Orbignya Oleifera Seed Oil, C14-22 Alcohols (and) C12-20 Alkyl Glucoside, Punica Granatum Seed Oil, Cetearyl Alcohol and Coco-Glucoside, Cocos Nucifera Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Lavandula Angustifolia Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Tocopherol & Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cupressus sempervirens Oil, Citric Acid, Santalum spicatum oil. והשני הוא שמן זרעי ענבים ,שמן חוחובה, גליצרין צמחי ,ויטמין E ,צמחי שמן שקדים, שמן נר הלילה , סקוואלן משמן זית ,שמן זרעי רימון, שמן אתרי יסמין. סוג עורי הוא שמן תודה רבה לכם!

שלום מיראל, שני הקרמים עשירים בשמנים מן הצומח, הראשון נראה לי פחות טבעי, השני יותר טבעי. הראשון גם מכיל חומצות והשני לא... אם עורך הוא שמן אני בספק אם אחד מהם מתאים לך. אך מאחר והראשון מכיל חומצות הייתי ממליצה לך בדיעבד ללכת עליו.

19/10/2019 | 10:04 | מאת: מירית

גבשושיות נפוחות מתחת לעיניים מהנעושים זה מאד מפריע לי.. לפני חצי שנה הזרקתי לשקעים חומצה היאלורונית יתכן שזה מזה או עור עודף?? מה הפיתרון

היי מירית, לא ניתן לדעת מה הגורם לגבשושיות שאת מתארת מבלי לראות אותך. ממליצה לך לפנות לייעוץ רפואי מקצועי, תוכלי להגיע אלינו לרופאה לפגישת אבחון ללא תשלום. אור קוסמדיקס 077-7018818

13/10/2019 | 22:27 | מאת: שיראל

הי , האם זה "בטיחותי" לקנות חומצה הילרונית בלבד בצנצנת שמוכרים באינטרנט ולהשתמש בה במקום מוצר שמכיל אותה מבין יתר הרכיבים ? תודה

באופן עקרוני אני לא בעד לקנות תכשירים לפנים או לעור באינטרנט, א. האם יש להם אישור של משרד הבריאות? את לא ממש רוצה להיות שפן של אף אחד... ב. גם אם יש להם אישור, אין פיקוח על האחסנה וההובלה עד אליך. תכשיר יכול לשבת ברכב של המוביל שלושה ימים, בחום גבוה שהאיכות שלו יורדת או ההרכב הכימי משתנה... ואז לגרום לנזק יותר מאשר תועלת. אני כבר לא מדברת על לרכוש באינטרנט מחו"ל, שהתכשיר עושה דרך של 3 שבועות אלוהים יודע איפה ואיך...

שלום יש לי שנים צלקת בפיטמה סימן לבן מציק לי זה קרה לי ממכונה להסרת שיער. אני לא יודעת מה לעשות איך להעלים את זה?

השאלה אם זו צלקת או רק שינוי בגוון, אם זה שינוי בגוון בלבד, ממליצה על שיזוף כמובן במקום אינטימי, למרוח קרם הגנה על האיזור הכהה, ולא למרוח קרם הגנה על האיזור הבהיר, השיזוף הנקודתי יחזיר את הגוון המקורי. אם זו צלקת, אני יכולה להמליץ לך על איפור קבוע על מנת לטשטש את הצלקת. בהצלחה.

07/10/2019 | 11:17 | מאת: מושיקו

אני בן 36 סובל מדלקת זקיק השערה(כך כל הרופאים אומרים) סובל כבר 7 שנים. פצעים בכל הגוף חזה בטן גב זרועות ישבן ירכיים! סובל רק בקיץ! בחורף כמעט ולא! משתמש כל קיץ וכל אורכו (מאי -אוקטובר) טבליות פוסידין 2 ביום ומשחה פוסידין שאלה 1: איך זה שיש לי פצעים במקומות שלעולם לא גילחתי? שאלה 2: אם אכן יש לי את דלקת זקיק השערה אז איך זה שבחורף אני ללא פצעים וכן מרשה לעצמי לגלח מקומות מסויימים. שאלה 3: כל עונת קיץ (5חודשים) נוטל טבליות פוסידין.. האם זה לא הרבה מידי והאם החיידקים פיתחו עמידות ואולי אני צריך להחליף למינוציקלין?? (לפני שנים הייתי לוקח) בגדול אני דוחף לעצמי כל עונת קיץ הרבה אנטיביוטיקה וזה אולי עוזר ממש בקצת. בקיץ אני סובל!!! ידוע לי שחם ולח אז יש לי פצעים! (משתמש גם בסבון אקניל בקיץ לייבש את העור) שהעור שלי חנוק (הכוונה לבגדים) ומזיע זה הסיבה הראשית לפצעים!!! פצעים גדולים ומוגלתיים בכל הגוף! בפנים אין לי כי הפנים נושמות ולא מכוסות בבגד! אז ריבונו של עולם מה יש לי וכיצד אני יכול להחלים???? מזכיר שבחודשי החורף העור שלי נקי ואני עוד מגלח אותו!

היי, סיפור קשה אין ספק. ממליצה לך או להפסיק לגלח בכלל, או לפנות להסרת שיער בלייזר. כמו כן לבדוק אצל רופא מומחה לבעיות עור על מנת לשלול הידראדניטיס.

04/10/2019 | 13:55 | מאת: הדר

הי , העור שלי מיובש-לא יבש אלא מיובש. אני חושבת כך כי אני מורחת קרמים (לעור שמן) שיש בהם שמן אך עדיין אני מרגישה כאילו העור יבש מבפנים למרות שלמגע הוא לא. מה אני אמורה לעשות? -האם ישנו תכשיר שניתן לקנות שמרפא פצעים (חצקונים ) מהר?! יוצא לי מדי פעם אחד בפנים. תודה

תכשירים לעור שמן לא מכילים שמן. ממליצה לך להוסיף סרום, לפני הקרם לחות. ומייבש פצעים נקודתית.

04/10/2019 | 08:19 | מאת: דליה

לפני כשנתיים הסרתי שיער באפילציה באזור השפם והסנטר, נשארו לי צלקות בדמות חרירים קטנים שנראים כמו נקודות שחורות. איך משקמים? תודה מראש

פילינג רפואי יכול לשפר קצת. לא במאת האחוזים, אלא הרבה פחות. אנא פני לרופא שמומחה בתחום.

29/09/2019 | 19:55 | מאת: הדר

הי, מה נותן יותר את המשקל להעלמת פצעים בפנים (לא אקנה ),ולעשות עור חלק,האם זה קרם לחות טוב או חומרי ניקוי כאלו ואחרים? ידוע לי ששניהם חשובים,אך על מה חשוב יותר לשים את הדגש? יש לי מוצרי ניקוי שגם אחרי שאני שמה את הקרם לחות שלי אני מרגישה את העור יבש,דבר שאני יודעת שגורם לעור להפריש יותר שמן-משמע פצעים,או ייתכן כי חומרי הניקוי הם מייבשים מדי . תודה

את צודקת יקירה, לעיתים תכשירים שמייבשים את העור גורמים ליובש שלאחריו פצעונים, ממליצה לך לשנות את חומרי הניקוי לחומרים יותר עדינים, ולהוסיף סרום לפני הקרם לחות.

25/09/2019 | 10:17 | מאת: טליה

שלום רב אני חולה אונקולוגית , אחרי כימוטרפיה והקרנות ,וכרגע בטיפול הורמונלי יש התפרצות קשה של רוזציאה (פצעים בפנים) איך אפשר לטפל כל המשחות לא מועילות ! ועוד שאלה האם ידוע להם אם שותים ג"לטין מה תרומתו לעור הפנים תודה רבה

ממליצה לך לגשת לרופא עור לטיפול ברוזציאה.

18/09/2019 | 01:07 | מאת: דניאל

שלום רב יצאה לי השבוע פצע הרפס בשפתיים וקניתי תרופה פנילקס משהו כזה יצאה שהשתמשתי בה רק פעם אחת ולא יכולתי יותר ותלשתי את הפצע יש סיכוי שישאר לי צלקת ? עם חשוב לציין גיל אני בן 16...

לצערי סיכוי גבוה לפיגמנטציה, כתם.

03/09/2019 | 01:49 | מאת: אור

היי י לי עור מעורב עם שומניות רק באזור האף שכוללת נקבוביות ושחורים איך אפשר לטפל בזה?

טיפול פנים, מדבקות, תכשירים מאזנים.

03/09/2019 | 01:43 | מאת: מורן

היי בת 28 רציתי להתחיל להשתמש בחומצות איזה חומצה מומלצת ובאיזה אחוז ? מחפשת סרום או קרם שהוא נוגד חמצון טוב על מה את ממליצה ? לא מוצאת סרום טוב של ויטמין c תוכלי להמליץ לי על משהו שאת מכירה ? ואם יש צורך להתחיל בשימוש במשחת רטינול בגילי ? תודה רבה !

03/09/2019 | 01:51 | מאת: מורן

סוג העור שלי מעורב דק ובהיר * תודה

אכן ויטמין c הוא נוגד חמצון מעולה. שימוש ברטינול מגביר את הסיכון לפיגמנטציה בחשיפה לשמש. יש להקפיד על קרם הגנה. ממליצה על ויטמין c של דרמלוסופי.

30/08/2019 | 01:26 | מאת: א

שלום, רופא עיניים המליץ לי על שימוש במגבוני איי קר לניקוי העיניים עקב רגישויות ויובש. אני מנקה איתם את כל הפנים כשמסירה איפור לפני השינה, גם איי קר סנסטיב וגם פורטה. האם זה בסדר או שיש בזה משהו שעלול להזיק לעור הפנים? תודה

לא מכירה את המוצר. תגשי עם המוצר לקוסמטיקאית, שתקרא מה הרכיבים ותאמר לך אם מתאחם או לא.

26/08/2019 | 10:56 | מאת: הדר

שלום רב, האם ניתן להשיג מוצרים:ניקוי פנים קרם פנים וניקוי עמוק,גג עד 350-400 שקלים שלושת המוצרים האילו על פי נסיונך מאי אילו חברות? האם ישנם מוצרים מעולים לשמור על לחות וניקיון הפנים אולי אפילו במחיר נמוך יותר מזה שאת מכירה? תודה

ברשתות הפארם.

25/08/2019 | 15:24 | מאת: זיווה

סרום פנים עם חומצה היאלורונית , מעולה, מאוד ממליצה https://bit.ly/2L35szK

גם אני ממליצה

19/08/2019 | 17:34 | מאת: עלות הטיפול ונסיון מצטבר

כמה עולה הטיפול ? לאיזה גיל מתאים הטיפול ?

איזה טיפול?

אני בת 45 ויש לי עור מעורב עם נקבוביות מאוד בולטות בלחיים שמפריעות לי מאוד. מה אפשר לעשות כדי להשיג מראה יותר אסתטי?

בעיקרון הטיפול הקונבנציונלי בנקבוביות פעורות הוא בלתי אפשרי, נקבובית אינה כמו דלת שנפתחת ונסגרת... הטיפולים האפקטיביים יותר הם פילינגים עמוקים רפואיים אשר מעדנים את הבולטות של הנקבובית הפעורה.

12/08/2019 | 11:37 | מאת: מיכל

הי, ממליצה על המוצר הזה, ניסיתי והו מצוין. https://www.hydrolacosmetics.co.il/product/מסכת-הזנה-אורגנית-טבעית/

יופי

03/08/2019 | 01:34 | מאת: אור לי

הי, מה דעתכם על ניקוי שחורים מהפנים עי מדבקות של חברות שונות? זה באמת עושה את העבודה? אם לא,חוץ מקוסמטיקאית ,מה הם התכשירים שרצוי להשתמש בהם למניעת שחורים בפנים ? תודה

יש כל כך הרבה סוגים של מדבקות, את יכולה לנסות ולראות את ההבדל. בעיקרון אני ממליצה על קוסמטיקאית שמסירה את השחור מהשורש... לגבי תכשירים כל קוסמטיקאית והחומרים שהיא עובדת איתם. ממליצה לך לפנות לקוסמטיקאית פרארפואית.

01/08/2019 | 11:53 | מאת: שי לי

שלום רב, לאחרונה קניתי מי פנים וראיתי שעל הצמר גפן יוצא עוד שחור ,לכלוך מהפנים וזה אחרי שאני שוטפת טוב עם סבון פנים. השטיפה עם מי הפנים אכן עזרה לשמירה על ניקוין הפנים ואני רואה שיש לי פחות שחורים בפנים משמעותית (עור שמן), רציתי לשאול האם יש ניקוין נוסף או חזק יותר שאני יכולה לעשות (עצמאית),שיגרום לפנים אפילו להיות נקיות יותר משחורים ? יכול להיות שזה מוצר אחר לחלוטין או סוג מי הפנים או הסבון שמשפיעים על נקיון הפנים? תודה

קרם לילה על בסיס חומצה גליקולית יכול לסייע בשיפור המצב.

21/07/2019 | 14:28 | מאת: ששון

שלום קפצתי לים והתנגשתי באדמה החולית. למזלי חטפתי רק שיפשוף עגול בקוטר 3 ס"מ במצח. לאחר כחודש או 3 שבועות הגלד נעלם ונוצר כתם כהה, במרכז המצח. האם צריך לחשוש לצלקת? אם כן האם לשים קולוקט? קרם שיזוף? לוקטיפון? מצרף תמונה.

לא רואה את התמונה שצירפת, בכל מצב ממליצה לפנות לרופא עור.

20/07/2019 | 19:57 | מאת: אור

שלום רב, האם זה חכם או נכון להשתמש במוצרים לעור פנים שמן גם אם יש אחד כזה? הרי אין במוצרים אילו שמנין שיכולים להיות טובים לפנים.. תודה

לא הצלחתי להבין את השאלה.

20/07/2019 | 12:54 | מאת: שירלי

שלום רב, לעור פנים מיובש,אילו מוצרים לסוגי עור צריך לקנות? הסבון וקרם הלחות?עור יבש או שמן? תודה

היי שירלי, ממליצה על קרם לחות וסרום לעור שמן בבוקר. וקרם מזין בערב עד לאיזון העור.

15/07/2019 | 21:36 | מאת: אדל

שלום רב, עד כמה מי פנים עושים הבדל בשמירה על פנים נקיות? תודה

16/07/2019 | 18:12 | מאת: אדל

והאם שימוש בסבון ומי פנים על בסיס יומ יומי עלול לייבש את הפנים?

כן, יש מצב, אם זה המצב אצלך, אז תנסי לשנות את הסבון והמי פנים. וממליצה להרבות בשתיית מים.

את יכולה לבדוק כמה לכלוך נשאר על הצמר גפן. לפי זה תביני אם יש הבדל או לא, בחומרים שאת משתמשת בהם.

10/07/2019 | 23:16 | מאת: שירלי

שלום רב, אני לא מוצאת את הקרם לחות לפנים ולא מבינה למה. קניתי קרם לחות מסויים ודי יקר ומומלץ,לכל סוגי העור-וזה היה לי כבד קניתי קרם למעורב עד שמן וזה הרגיש לי מאוד יבש אחרי שהקרם נספג בעור העור פנים שלי לא יבש ,פשוט כי במהלך היום הוא ניהיה שומני,אז לקנות קרם לחות לעור פנים יבש פשוט לא מסתדר לי הגיונית. למה אני לא מוצאת את הקרם לחות המתאים?

17/07/2019 | 13:32 | מאת: נועה

מזדהה מאוד, גם ניסיתי לא מעט הוצאתי כספים והשקעתי. לפני כמה חודשים חברה המליצה לי על הקרם של מאליס ואני מרגישה עד עכשיו הכי טוב איתו. סוף סוף הפנים נעימות למגע וגם קליל מאוד.

שמחה מאד בשבילך

אם כך אני ממליצה לך להשתמש בסרום לחות לעור מעורב, תנסי אותו לבד כמה ימים, ואם את מרגישה שהוא לא מספיק לך, אז תשימי עליו קרם לחות לעור מעורב. בהצלחה

24/09/2019 | 14:44 | מאת: דריה

כל המלצה למוצרים של מאליס הם פרסומת! לא לגעת!

09/07/2019 | 01:11 | מאת: קרוליין

לא יודעת ראיתי משהו שחור בצד הצוואר יצא לי נסיתי ללחוץ חשבתי אולי זה חצ'קון לא זה ארוך ושחור יכול להיות שזה שערה כלואה לחצתי ולא יצא לה ראש שחור אפילו מה עושים איך לא יצא הראש הכוונה ונהיה לי כבר אדום איך מטפלים בשערה כזאת ?או רק ללכת לקוסמטקאית רק היא יכולה להוציא לי אותה ?

אכן, לפנות לקוסמטיקאית.

03/07/2019 | 14:42 | מאת: רונית

יש לי שיער מלא ובריא. אבל יש אזור קטן שבו יש זקיקי שיער שלא גדל (מגרד). בעבר לקחתי אנטיביוטיקה וחלק גדלו. עכשיו הבחנתי ששוב מגרד לי הראש והבעיה חזרה (אולי במיקום אחר) קשה להבין מדובר בקרקפת...

ממליצה לך לפנות לרופא עור. בהצלחה.

03/07/2019 | 00:48 | מאת: תהילה

הי, 1-האם זה נכון שקרם לחות שיש בו לדוגמא 30 SPF ,זה אומר שיש פחות מהלחות בגלל שההגנה "גונבת" ממנו? וכך יותר עם קרם לחות המכיל SPF50? 2-מה מומלץ הגנה 50 או 30? תודה

כן, בעיקרון מומלץ להשתמש בשני קרמים נפרדים, קודם למרוח את הלחות, לאחר שנספג קלות, למרוח את ההגנה. ככלל אצבע, לעור שמן עד 30 spf, לעור רגיל עד יבש 50 spf.

01/07/2019 | 14:53 | מאת: אושר

הי דורית, עד כמה זה חשוב לשטוף פנים בבוקר עם סבון? לפעמים כשאני קמה אני לא מרגישה שינוי בעור מהלילה לפני (אין זיעה ). האם זה עדיין חשוב לשטוף את הפנים בבוקר לשמור עליהן בלי פצעים? תודה

כן. חשוב מאד.

24/09/2019 | 14:49 | מאת: ספיר

אפשר גם לא להתקלח. להסריח כמו בואש. יש רק בעיה קטנה עם זה..לא יהיו לך חברים...

30/06/2019 | 12:57 | מאת: אור

שלום רב, לפעמים יוצאים לי פצעים שעושים אדום (לא אקנה ,פצעים רגילים),קניתי את הסבון אקניל שבאמת עוזר להוריד את האדמומיות ,האם יש תכשיר אחר שאני יכולה לקנות שעושה עבודה מעולה בהוצאת האדמומיות מהפצעים? תודה

כן, בהחלט. מוזמנת ליצור איתנו קשר.

30/06/2019 | 02:30 | מאת: נועם

הי , האם חימר ירוק באמת מכווץ נקבוביות? אם כן מה התדירות שאת ממליצה להשתמש ותוך כמה זמן רואים תוצאות? תודה רבה

משפר. פעם בשבוע.

29/06/2019 | 12:06 | מאת: סיגלית

ראיתי פרסום בפייסבוק של מותג mayven על כמוסות של קולגן שמאושר ע״י משרד הבריאות, שיש לקחת שתי כמוסות ביום וזה משפר פלאים את מראה הפנים. יש גם מלא תגובות בפייסבוק של נשים שכולן מרוצות וטוענות שנעלמו קמטוטים והעור התמצק, ולא מצאתי כל ביקורת שלילית.

לא נתקלתי. לא מכירה באופן אישי.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > ... 115