דימום וסתי תוך כדי נטילת מיקרולוט

דיון מתוך פורום  הנקה

04/10/2015 | 12:06 | מאת: מירי

שלום, רציתי לשמוע דעתכם. ילדתי לפני עשרה חדשים ונוטלת גלולות מיקרולוט(אני מניקה) ברצף כבר תעשה חודשים. בהתחלה הופיעו מעט דימומי הסתגלות שחלפו תוך זמן קצר ונעלמו. מאז אני לא מדממת כלל ואין לי מחזור. לפני כמה ימים, התחיל לי דימום שהלך והתגבר(בדומה מאד למחזור) וכשהלכתי לרופא נשים הוא אמר שזה דבר שעשוי לקרות שהמערכת קורסת והגלולות כבר לא פועלות, ולכן יש מחזור וצריך להחליף את הגלולה כדי לשמור על ההגנה מהריון. זה הגיוני דבר כזה שגלולות אלו פתאום כבר לא עובדות ומופיע מחזור? תודה רבה

06/10/2015 | 10:44 | מאת: לאה קליינין

היי מירי, אני לצערי לא יכולה לענות לך על שאלה זאת. כן קחי בחשבון שאת פחות מוגנת מבחינת הגלולות.

מנהל פורום הנקה