שאלה

דיון מתוך פורום  הנקה

31/01/2015 | 18:59 | מאת: לימורבד

על אחד השדיים שלי ישנה נקודה לבנה, מעט בולטת (כמו נקודת חן) עם/בלי קשר אותו השד מייצר פחות חלב והתינוק מסרב לינוק ממנו (לא יודעת מה קדם למה - חוסר הרצון לינוק או ההפחתה בחלב) אין רגישות ואין אודם בשד הנ"ל מהי אותה "נקודה לבנה"?

31/01/2015 | 19:18 | מאת: לאה קליינין

היי, מהתיאור נשמע שכנראה מדובר בצינורית חלב חסומה. ניתן לנקז אותה עי מחט. את מוזמנת לפנות ליועצת הנקה בטיפת חלב שתפנה אותך בהתאם. ואכן, קיים סיכוי שיש קשר להפחתה בייצור החלב. מניסיוני, תינוקות, לרוב, אוהבים שד אחד יותר מהשני ולכן אין סימטריות בכמות החלב.

מנהל פורום הנקה