נשיכות בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

30/07/2014 | 21:57 | מאת: לימור

ביתי בת 10 חודשים יונקת עם תוספות מרגע הולדתה מגיל חצי שנה אוכלת פירות ומרק ירקות ולאחרונה גם חביתה יוגורט וכו לפנ שבועיים בערך יצאה לה שן ובחודש האחרון היא התחילה לנשוך אותי בזמן הנקה ובשבוע האחרון ממש השאלה שלי האם יכול להיות שהיא כבר לא רוצה לינוק וסתם משחקת? היא צוחקת אחרי שנושכת ואני ישר מורידה אותה מהציצי גם חשוב לצייםן שהיא נרדמת על ציצי בלילה אחרי בקבוק של 120 ובאמצע הלילה ישנה לידי ויונקת מתי שרוצה כמה דקות כל פעם אני פשוט לא יודעת אם הנשיכות נובעות מהשיניים או מזה שאולי כבר לא רוצה לינוק יותר איך יודעים? תודה רבה

02/08/2014 | 10:57 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, נשיכות בדרך כלל מאפיין מרכיב התנהגותי. מייד לאחר נשיכה יש להפסיק הנקה ולהגיד שכואב לך. לאחר מספר דקות אפשר לחזור להניק. בלילה לדעתי אפשר לגמול אותה מי הנקה ככלל כי גם ככה היא מקבלת בקבוק אז אין שום צורך פיזיולוגי בהנקה. חוץ מי זה מגיע לך כבר לישון בלילה!

03/08/2014 | 21:00 | מאת: לימור

תודה על תשובתך איך אני גומלת אות המהנקה בלילה? האמת במשך היום היא פחות יונקת כי נושכת הרבה אז אני מנתקת אותה וגם אוכלת מוצקים היום התחלתי להוסיף לה 2 כפות דייסה של מטרנה לסימילאק בלילה מקווה שזה ימלא אותה קצת ותתעורר פחות אבל כשמתעוררת אם לא אתן לה ציצי היא תבכה אז מה עלי לעשות בדיוק?

מנהל פורום הנקה