מחפשת המלצות על מור מילק

דיון מתוך פורום  הנקה

19/01/2011 | 09:07 | מאת: תמר

שלום לכולן, אני שוקלת להתחיל לקחת תוספות מזון על מנת להגביר את תפוקת החלב, השד שלי רוב הזמן מרוקן.. אני אשמח לקבל המלצות על מור מילק ואיפה ניתן לרכוש אותו תודה תמר

19/01/2011 | 11:48 | מאת: אלן שיין

היי תמר, לפני שהיביאו את המוצר לארץ התכתבתי עם היועצות בחו"ל וכולן - כתבו לי לגבי המור מילק שהיה להם ניסיון חיובי ביותר. ניתן להשיג במלהיב (ממש) www.mamash.org.il 03-6472411 אלן

17/05/2011 | 13:52 | מאת: מתן

למישהו היה נסיון איתם בחודש האחרון? קנינו כדורים דרך האתר לפני 6 ימים, הובטח שיצרו קשר למשלוח עד הבית - ושום דבר לא קרה. לא עונים בטלפון שיש באתר (ובמייל האישור על רכישה שנשלח אלי), לא במייל ולא בפקס. אני מקווה שהם יחזרו, מבטיח לעדכן.

מנהל פורום הנקה