varic.zost.igg

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/06/2009 | 09:31 | מאת: דלית

שלום דר, אני בשבוע ה 34 להריון, ובבדיקות האחרונות שעשיתי ערך הפרמטר VARIC.ZOST.IGG היה 695. יש לציין שבבדיקה בשבועות הראשונים של ההריון ערך הפרמטר היה 431. האם יש סיבה לדאגה? (ביתי חלתה לפני כשבוע באבעבועות וגם אצלי הופיעו סימפטומים קלים של המחלה) תודה מראש

29/06/2009 | 22:49 | מאת: דר' יובל יפת

בדקי מול המעבדה את משמעות המספר שרשמת. אם זה חיובי, את מחוסנת, אין בעיה, ואת לא צריכה לבדוק שוב ושוב. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות עובר, מעקב ויעוץ הריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה