פיזיותרפיה ודיקור סיני בבלס פאלסי

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

14/10/2016 | 19:30 | מאת: אפרת

שלום, מזה כשלושה ימים מאובחנת בבלס פאלסי צד ימין. מטופלת בסטרואידים. בשלושה ימים הללו מרגישה החמרה. מבקשת לדעת: 1. האם מצב של החמרה אופייני ? 2. האם ניתן להתחיל בדיקור סיני במיידי ,למרות שלא חלף שבוע מאז האבחנה 3. אילו תרגילי פיזיותרפיה מומלץ לעשות בבית (מאחר ונכנסים לתקופת החגים, המכונים לא זמינים במיידי) תודה

שלום רב, ישנה אפשרות של החמרה בסימפטומים, במקרה זה עלייך לגשת לרופא אף אוזן גרון או נוירולוג, ניתן להתחיל טיפול פיזיותרפי וגם דיקור כבר עם הופעת הסימפטומים- אין צורך לחכות. לגבי תרגילים, ישנם תרגילים באתרים שונים באינטרנט שניתן לבצע. בברכת בריאות, אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy