לחץ נפשי רגישות באגן

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

31/08/2016 | 19:43 | מאת: סיון

שלום אני כחודש בדי לחץ נפשי ולא אכלתי כ"כ טוב בחודש הזה אחרי שטיפה נרגעתי התחיל לי איזה לילה מן רגישות כזאת באגן מקדימה לא כואב פשוט רגישות כזה פתאום אני מרגישה אותו מבלי לגעת ואז יום למחרת הופיע עוד פעם אבל בערב לא בשינה כנראה כח התחלתי פתאום לחשוב על זה ויום למחרת שזה היום הרגשתי את זה כמעט כל היום זה יכול לנבוע מלחץ נפשי? או שיש סיבה לדאוג שזה משהו אחר ומה ניתן לעשות אם בכלל תודה

סיון לחץ נפשי עלול לגרום למגוון רחב של סימפטומים פיזיולוגיים. קיומו של סימפטום למשך זמן קצר, אינו מעיד בהכרח על קיומה של בעיה ממשית. אם הסימפטום מתמיד, כדאי להתייעץ תחילה עם רופא המשפחה, כדי לברר את המקור האפשרי לסימפטום. על פי אבחנתו ניתן יהיה להחליט, האם ומה כדאי לעשות. בכל מקרה, אין צורך בדאגה, אלא כפי שאת עושה - לתשומת לב.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה