חרדה+ניתוק מהאני העצמי ממושך .

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

29/10/2014 | 20:56 | מאת: קארין קוגל

שלום , אני קארין ואני בת 15. לפני כ4 חודשים עברתי חרדה די גבוהה. והיו לי את כל הסימנים של החרדה.. כגון: דופק מואץ, גלי חום, רעד,מחשבות טורדניות ועוד. וכאשר סימנים אלה הלכו ונחלשו, התחיל לאט לאט להופיע הניתוק . תמיד הייתי אומרת להורים שלי: "אני לא מרגישה את עצמי", והם פשוט לא האמינו וחשבו שהמצאתי. הניתוק הזה ממש ממש מפחיד אותי ולא נותן לי לחיות בשמחת חיים כמו שהיה פעם.. מה עושים? ואיך לא לפחד.

קארין קארין יש ולעיתים אנו מגיבים בתגובת חרדה גם ללא כל סיבה ידועה או מוכרת. לרוב, זה חולף מעצמו. לעיתים, כמו אולי במקרה שלך, החרדתיות ממשיכה ואף מתבטאת בתחושות של ניתוק זמני וכד. את יכולה להסתייע בטיפים לגןלשים" שבתחתית דף זה למטה מימין או באתר המעולה של דר ברוך אליצור (חפשי מגוגל.). אך למיטב המלצתי הייתי מציע, שתוך תיאום עם הורייך, תיפני לקבלת ייעוץ (לרוב, די קצר) אצל פסיכולוג /ית קליני/ת, אם באופן פרטי , או במסגרת קופת החולים אליה את שייכת. בהצלחה

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה