שימוש חוזר בתרופות נגד דיכאון

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

29/07/2014 | 12:45 | מאת: אני

היי, בעבר השתמשתי בכדורים נוגדי דיכאון ובגלל שנסעתי להתגורר תקופה ארוכה בחול הפסיכיאטר צייד אותי בכמות גדולה של כדורים שבגלל שיפור במצבי הלכתי ונגמלתי מהכדורים אך עדין נותרו לי כמה חבילות. בשבועות האחרונים בגלל המצב אני שוב חשה דיכאון צף שמוביל לויכוחים בלתי פוסקים וסתמיים עם בן הזוג הטרי שלי, אני מרגישה ששוב אני מאבדת שליטה על האמוציות. שאלתי היא- האם במצב הזה אני יכולה לחזור ליטול את הכדורים? אפילו במינון נמוך של יום כן יום לא? תודה!

אני הפורום והח"מ פסיכולוגיים ולכן איננו עוסקים בתרופות ואף מנועים מלהמליץ לגבי מינונים וכד'. מציע שתתייעצי בעניין עם פסיכיאטר או, בעדיפות שנייה, עם רופא המשפחה. בכל מקרה,לאור ה"היסטוריה" של מצוקתך, אני ממליץ שתפני לקבלת טיפול פסיכולוגי, במקביל.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה