ציפרלקס

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

24/07/2014 | 19:46 | מאת: זיו

שלום אני בן 43 כבר מספר שנים אני נוטל ציפרלקס. את הציפרלקס הניורולוגת שהיתה לי מזמן נתנה לי לקחת ,לדעתי בטעות כי אני הייתי יותר במצב של לחץ ולא מצב של דיכאון. עברתי הרבה בעיות בריאות ואולי בגלל הלחץ היא אמרה לי לקחת. היה לי אירוע מוחי. עכשיו אני בבוקרת אצל ניורולוג אחר. לפני שנתיים גילו שיש לי גם אפילפסיה ואני נוטל למוגין 200 מג פעמיים ביום . רציתי לדעת איך אני יכול להפסיק לקחת ציפרלקס ובמקום זה לקחת משהו למתח, אני מעדיף משהו טבעי אבל גם תרופה זה בסדר ,הבעיה אצלי זה מתח במיוחד ממה שעברתי האם רופא המשפחה יכול לעזור לי בנדון? חוץ מציפרלקס אני נוטל למוגין,קומדין,לוטן ובזפברט. תודה

זיו אנחנו - החמ והפורום פסיכולוגים. כך שאיננו עוסקים בתרופות. יש טכניקות רבות ופופולריות להרפיה-עצמית, להקלת מתח, אך עליך להתייעץ בעניין, לפני שאתה מנסה זאת, עם רופאיך. בעניין התרופות, לדעתי גם רופא משפחה יוכל לעזור לך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה