חרד והתמודדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/04/2014 | 14:24 | מאת: גלית

שלום, אני בת 27 טיפוס מאוד חרדתי ולחוץ, החלטתי להתחיל לקחת איזי לילה כדי לישון יותר טוב וזה אכן עוזר לי, האם מותר לקחת את זה כל לילה? יש לכם המלצה למשהו טבעי יותר מזה? בנוסף, אני רוצה לטפל מאוד בעניין הפוביות והחרדות הקיומיות, חרדות להישאר לבד בבית וכדומה, האם יש לכם המלצה למישהו שיוכל לעזור לי בעינין זה?

גלית אינו עוסקים בתרופות, גם לא בכאלו המוגדרות לכאורה כ"טבעיות". החלטתך לפנות לסיוע מקצועי ראויה וטובה. הכיוון צריך להיות פנייה לפסיכולוג קליני המתמחה בטיפול בחרדות ופחדים. בד"כ עדיף מי שמטפל גם ובעיקר בגישת ה- CBT (מחשבתי-התנהגותי) והיפנוזה. איננו ממליצים על שמות במסגרת הפורום, אך אם תפני אליי טלפונית ( 054-754-9898 )אנסה לכוונך בהתאם.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה