כדורי בוארון דטיף

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

03/12/2008 | 07:55 | מאת: מיקי

בת 33 לפני חתונה , מאוד לחוצה למרות שכל ההכנות זורמות יפה. לעיתים מתעוררת בבוקר עם לחץ שגורם למועקה. חברה המליצה לי לקחת רגיעון של הדס ,אני מאוד מתחברת לטיבעי אז הלכתי לקנות בבית מרקחת והרוקח המליץ לי לקחת את כדורי בוארון דטיף לדבריו זהו תכשיר הומהופטי ללא תופעות לוואי. בימים אלה מתחילה לקחת מידיי פעם כדי לבדוק איך הכדור משפיע עליי.לקחתי היום 2 בו זמנית בבוקר....מחכה לתוצא מעכשיו אני לוקחת אותם ני חוששת שאהיה מאוד לחוצה ביום החתונה לכן מנסה לבדוק את ההשפעה שלהם עלי מעכשיו. רשום שניתן לקחת 2 כדורים עד 3 פעמים ביום. מה שלא כתוב האם מותר לצרוך עימו קפה. כי על פי הידע שלי כשרוקחים מוצר הומהופטי אסור לשתות קפה. תודה על תשומת הלב יישר כוח מיקי

מיקי, חרדתך ה"טרום-חתונתית" מוכרת ושכיחה. להקלה אני ממליץ יותר על לימוד ותרגול טכניקת הרפיה כלשהי ( חפשי חומר על "הרפיה עצמית" בפורום הנוכחי וב"גוגל" ), על פני שימוש בכדורים, גם אם הם נחשבים ל "טבעיים". בכל מקרה, הח"מ והפורום פסיכולוגיים ולכן איננו עוסקים וממליצים על טיפול תרופתי. מזל טוב לחתונתך !

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה