צמרמורות בשן סתימה לבנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/12/2016 | 21:04 | מאת: ניר

שלום עשיתי סתימה לבנה בשן האחורית בצד שמאל למעלה עבר 10 חודשים מאז ועדין אותו דבר יש לי כל הזמן צמרמורות שאני שותה קר, אוכל קר,ולפעמים גם חם ולפעמים גם בלי סיבה וזה ממש ברמה שמרגיש כמו חור בשן ואני גם מרגיש הרבה פעמים כמו לחץ על השן חלש אבל מעצבן ויש לציין שלפני הסתימה לא היה לי שום בעיה ורק בבדיקה שעשיתי ראו בצילום חור בשן ועשיתי סתימה שאלתי את הרופא, אחרי 10 חודשים הוא עשה לי צילום ואמר שאין לי שום חור בשן והוא לא יודע איך לפתור את הבעיה אז רציתי לדעת מה הבעיה ומה אפשר לעשות? תודה

כנראה שהסתימה הלבנה לא אוטמת כהלכה את החור

13/12/2016 | 20:40 | מאת: ניר

שלום ושהלכתי לרופא הוא אמר לי שהוא לא יודע איך לפתור את הבעיה אבל אם אני רוצה הוא יכול להוציא לי את הסתימה הלבנה ואני לוקח סיכון שבגלל זה יהיה סתימת שורש זה באמת נכון הוא שהוא אומר את זה בשביל לא לקחת אחריות על נזק שהוא יוכל לגרום כתוצאה מפתיחת הסתימה תודה

מנהל פורום רפואת שיניים