האם זה אבצס או משהו אחר?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/10/2016 | 16:06 | מאת: לירון

רציתי לשאול האם אבצס תמיד יופיע ושיהיה בולט בצורת מוגלה / הפרשה או שיכול להיות אבצס שעין בלתי מקצועית של רופא נראה לה פצע אבל לא מוגלתי אבל לא עובר ונמשך כבר שבועיים לעומת פצע רגיל שתוך כמה ימים עוברים ומתווספים לזה גם כאבים בשן ורגישות גדולה במגע במיוחד שנוגעים למטה קרוב לעצם?

התאור הזה מתאים יותר לאבצס מאשר לפצע רגיל

24/10/2016 | 17:52 | מאת: לירון

למרות שכרגע לא רואים משהו חריג , השבוע הולכת גם מומחה לשורש שיחליט מה הבעיה , הדבר היחיד אני יודעת שסובלת וגם התחיל להעיר אותי בלילה גם.

מנהל פורום רפואת שיניים