שתי שאלות לגבי תיקון סתימה לבנה.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/08/2016 | 17:11 | מאת: יעקב

שלום, עשיתי סתימה לבנה בשן טוחנת והרופא שייף את הסתימה מעבר לנדרש כך שהשן לא נוגעת בזו שמעליה כאשר אני אוכל- האם מצב זה יכול להחליש את עצמות השיניים לטווח הארוך עקב חוסר הלחץ ?- האם ניתן להגביה את הסתימה ע"י הוספת חומר או שצריך לשם כך שוב לשייף את החומר ולעשותה מחדש ?- והאם לדעתך עלי לשלם על התיקון או שזה כבר כלול בתשלום עבור הסתימה ? 2. ישנה סתימה לבנה נוספת ליד שן עם כתר ועקב הרווח הגדול בינהן לרוב לאחר אכילה נתקעים בין השיניים שארית אוכל- האם ניתן להרחיב את הסתימה ובכך להצר את המרווח בין השיניים כנ"ל ? תודה רבה.

בסתימה החדשה ניתן לנסות להוסיף קצת חומר לחוסר המגע אין משמעות על חוזק העצם במירווח עם הכתר צריך לעשות סתומה חדשה

מנהל פורום רפואת שיניים