כאבי בקיעת שיניים - מריחת נובימול על החניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/08/2016 | 11:43 | מאת: ליה

שלום רכ, בני בן ה5.5 חודשים סובל בכאבי בקיעת שיניים. חברה אמרה לי למרוח לו טיפה נובימול על החניכיים. עשיתי זאת והתינוק הפסיק לצרוח... האם זה בכלל מומלץ?!

נובימול הוא למעשה אקמול.. כאשר את מורחת טיפות מובימול על החניכיים התינוק למעשה בולע אקמול והאקמול מפסיק את הכאב

08/08/2016 | 14:31 | מאת: ליה

היי, הכמות שמרחתי היא מזערית והוא הפסיק לבכות ממש תוך כמה שניות, ככה שלא נראה לי שהאקמול הספיק להשפיע כ"כ מהר... אולי הוא מאלחש את המקום ובהנחה שזה המצב... האם זה בסדר מידי פעם לעשות זאת או שעדיף טי ג'ל וכו?

מנהל פורום רפואת שיניים