שן שבורה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/07/2016 | 17:05 | מאת: מישהי

אכלתי גזר ונשברה לי חצי שן לאורך אבל זה לא מגיע לחניכיים (באלכסון כזה). זו שן ליד שן טוחנת למעלה ואם לא מתעמקים לא רואים שנשארה חצי שן. כל האנשים שסיפרתי להם אומרים לי שאני חייבת לעקור! גם בגלל שאני משחקת עם הלשון שלי בשן הזו וגם בגלל שזה חותך לי את הלשון.. באמת חייב לעקור? מה יקרה אם לא אלך לרופא שיניים? זה קרה אתמול וזה לא כואב לי בכלל, אם אפשר בבקשה גם רעיון איך לא לשחק בה עם הלשון כי אני מרגישה שאני לא מצליחה לשלוט בזה (אני שואלת ברצינות אולי יש שיטה ואז אני לא יעקור)

27/07/2016 | 19:20 | מאת: חני

השן נעשתה שחורה עם הזמן, עשו לי טיפול שורש בשן ואחרי שנה עקרתי אותה.. אז כנראה האנשים שאמרו לך צדקו כי באמת היה בזבוז כסף הטיפול שורש שעשיתי

27/07/2016 | 20:14 | מאת: מישהי

לי לא אכפת שתהיה שחורה כי בקושי רואים אותה... השאלה אם במקרה כזה שלא כואב לי ואסטתית לא מפריע לי צריך ללכת לבדיקה אצל רופא ואולי לעקור

כשאומרים " כל האנשים" הכוונה לרופאי שיניים? או להדיוטות שברחוב?.... בכל שן רצוי לטפל ולהציל ולא לעקור לכי לרופא שיניים לבדיקה, יעוץ וטיפול

28/07/2016 | 19:14 | מאת: מישהי

אני רוצה לדעת אם הסיכוי גבוה לטיפול שורש או לעקירה או לטיפול כלשהו אחר בשן השבורה או שרוב הסיכויים שאין לי שם בעיה בכלל? השן עדיין לא כואבת לי בכלל האם יש סיכוי שהיא תכאב לי בקיצוניות בעתיד עד כדי שאני יהיה חייבת ללכת בגללה לרופא שיניים? אני אודה לתשובות לשתי השאלות כי אני קצת פחדנית ממרפאות שיניים... תודה!

מנהל פורום רפואת שיניים