כתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/07/2016 | 20:00 | מאת: שירה

נראה לי שיש לי שבר בכתר כי זה מעין חיספוס אפילו גדול שאני הרואה אבל המוזר הוא שיש כאב בעת צחצוח בעת הניקוי בין הכתר לשן שלידה ואפילו הרבה פעמים די קשה להכניס לשם מברשון/חוט דנטלי וכאב קל בניקוי ולפעמים למרות שזה במקרים נדירות אחרי אוכל ולא כל אוכל כנראה נתקע שם מה לדעתך לפי התיאור הפתרון אלך שיבדקו אבל יכול להיות שזה שבר וזה שאני שוחקת שיניים מגדיל את הסיכוי לשבר אנחנו בקרוב נעשה סד אבל בקרוב עושים לי שתל ורק אחכ נתעסק בזה ומה כדאי לעשות וכרגע הכתר עדיין עם דבק זמני ואם זה רק נזק או שזה לפי דעתי יהיה שבר האם במקרה כזה ייאלצו לעשות כתר חדש או מה הפתרון לזה לדעתך?

יש להוריד את הכתר ולראות אם אין שבר בשן מתחת לכתר את הכתר צריך לשלוח למעבדה לתיקון או ליצר כתר חדש

מנהל פורום רפואת שיניים