שטיפות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/07/2015 | 18:48 | מאת: שירה

אני הולכת לעבור ניתוח חניכיים ואמרו שיתנו שטיפות פה , ושמעתי שהשטיפות הנ"ל צובעות את השיניים . האם תמיד הן צובעות ואם אני הולכת כמה ימים לפני הניתוח לשיננית הסבירות שייצבעו הן פחות כי הפה יהיה נקי?

לפני ביצוע השטיפה יש לצחצח את השיניים בקפדנות ואז השטיפה לא צובעת

30/07/2015 | 07:51 | מאת: שירה

אבל בהתחלה באיזור הניתוח הרי מצחצחים יותר בזהירות או ביום הניתוח בכלל לא בגלל זה שואלת והאם זה שהייתי אצל שיננית כמה ימים לפני מוריד את הסיכוי לצביעה?

מנהל פורום רפואת שיניים