בלוטת לימפה בלחי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/04/2015 | 23:24 | מאת: רגינה

לפני מס' חודשים הרגשתי מן גוש קטן בלחי שמאל. יכולתי כאילו להזיז אותו עם היד. לא כואב. היום הייתי ב US רכמות, נכתב: "הודגמו מס' בלוטות לימפה, בגדלים שונים עד 17 מ"מ, עם מבנה שמור באזור לחי ולסת תחתונה משמאל. ידוע על נזק בשניים" הוא אמר לי שזה נראה לו כמו דלקת. האמת שכבר כמה שנים אני סובלת מדלקות שיניים, לוקחת אוגמנטין. עובר לחצי שנה ואח"כ חוזרת הדלקת. יכול להיות שהדלקת זלגה ללחי? לא כואב לי אגב, שמתי לב לזה רק לפני מס' חודשים כשנגעתי במקרה. זה כמו כדור קטן כזה שאני מזיזה עם היד... האם מקרים כאלה מוכרים? איך מטפלים בזה? שואבים את זה? תודה רבה, רגינה

בכל דלקת יש לטפל! עליך ללכת לרופא שיאצר את מקור הדלקת (בשיניים או בחניכיים) ויטפל בגורם.

מנהל פורום רפואת שיניים