מכתשית יבשה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/03/2015 | 19:43 | מאת: נועה

שלום. הרביעי האחרון (11.3) עברתי עקירת שן בינה. כרגע אני סובלת ממכתשית יבשה (נאמר לי ע"י הרופאת שיניים שלי). הכאבים חזקים מאוד וכמעט בלתי פוסקים. מה ניתן לעשות חוץ מהטיפול שניתן לי במרפאת השיניים (הגזה עם החומר ששמים שם...)? תודה..

מאחר והרופאה שלך שמה לך גאזה טבולה בתרופה מסויימת, הרי שהיא פעלה לפי הנוהג הפופולרי במקרה שכזה. את יכולה לקחת 3 פעמים ביום ADVIL כדי להקל על הכאב הטורדני שכרוך במכתשית יבשה תתנחמי בעובדה הסטטיסטית שבד"כ הכל חולף תוך כשבוע, אז עוד מעט זה יהיה מאחוריך רפואה שלמה ובהצלחה בהצבעה מחר....

16/03/2015 | 22:35 | מאת: נועה

תודה רבה לך. יש עוד אפשרות חוץ מלקיחת תרופות משכחות כאבים שהן ממשפחת התרופות נוגדות דלקת? פשוט יש לי בעיה עם התרופות האלו..

אז קחי אופטלגין או רוקסט

מנהל פורום רפואת שיניים