מרוגיש משהו מוזר בפנים אחרי מספר ימים שכאבה לי שן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

03/03/2015 | 11:18 | מאת: אלכס

טוחת בצד ימין בסוף לטה בתוך הפה כן כן אז מה שקרה לי זה שבוע שעבר אכלתי בשר שזה אומר לבבות ויש לציין לאחר שאכלתי אותן התחילו לי בהדרגה כאבים בשן טוחנת בצד ימי למטה בסוף פה הכאבים היו בינוניים עד חזקים יש לציין שאומנם השן שחורה ושבורה אבל אף פעם לא כאבה לי כמו שכאבה לפני כמה ימים אחרי שאכלתי בשר קצת קשוח על השן הנוכחית ו עכשיו אפשר להגיד שזה לא כואב אך אני מרגיש משהו מוזר בפנים כשאני מנסה לפהק לחייך ושמתי לב שיש לי מתחת לסנטר בצד ימין מןכמו בלוטה די קטנה אך לא רואים אותה והאיזור הזה שיש לי אותה אני מרגיש כמו כאבים כאלה אז רציתי לשאול האם זה לגימטי שאם אוכלים משהו קשה על שן מסויימת זה יכול לגרום לכאב שיניים ואז אחרי זה כאילו לא היה כלום אני בינתיים לא פונה לרופא כי אין לי משהו חריג שמצריך לגשת למרפאה אחרת היתי פונה כבר

מתחת לשן הזאת יש כנראה דלקת. אם לא תיגש מיד לרופא תתחיל להתנפח בפנים

03/03/2015 | 13:15 | מאת: אלכס

שום כאב ובדרך כלל כשיש דלקת אז כואב לאכול בצד הזה מה שכן אני מרגיש אי נוחות פחות או יותר בפנים איפה שה הלחיים ב 2 בצדדים והסביבה

מנהל פורום רפואת שיניים