שן שהתעקמה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/11/2014 | 15:23 | מאת: אלי קונקי

ד''ר חיים נוימן שלום. אני אלי ואני בן 17 וחצי והיום ביום שבת התעטשתי בחוזקה עם כל גופי ובטעות התנגשתי במשענת כיסא עץ בשן הקדמית האמצעית, לאחר כמה דקות של כאבים וניגובי דם הלכתי למראה וראיתי שהשן עצמה קצת התעקמה למאחורי השן שלידה. האם היא תחזור למקומה לבד? או שעלי ללכת לרופא שיסדר אותה? או לעקור אותה בכלל?... אשמח לתשובה בהקדם תודה.

אל תיגע בשן ואל תנסה להזיז אותה רצוי לגשת למיון בבית חולים שבו יש מחלקת פה ולסת במיון קיים תורן פה ולסת שיבדוק אותך ויציע טיפול

27/11/2014 | 15:27 | מאת: אלי קונקי

סליחה על ההפרעה אם אני מפריע אבל תודה תשובתך ועקב מחסור בכספים לא אוכל ליסוע לביה"ח למיון. יש לי שאלה ואני מקווה שהיא לא מטופשת ואם היא כן אז סליחה אם ביזבזתי מזמנך ... קבעתי תור אצל ג'ורג' קאקונדה לאיבחון השן העקומה ואני לא הייתי בחיים אצלו ואני גם לא הייתי אצל רופא שיניים בחיים .. ומה שאני רוצה לדעת זה אם הרופא הזה טוב בעבודתו או שהוא לא טוב בעבודתו? אשמח לתשובה בהקדם תודה.

מנהל פורום רפואת שיניים