צילום CT לפני שתל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/04/2014 | 20:55 | מאת: שלהבת

שלום יש לי בקרוב תור למומחה לחניכיים לפני שתל , ונשלחתי לעשות צילום CT לפני שתל. שאלתי היא תוך כמה זמן התשובה מגיעה ? אני לפי זה מתכננת מתי ללכת לצילום כדי להביא את תוצאות הצילום עד התור אצל המומחה?

בדכ כשבוע מהצילום ועד הפיענוח והמסירה למתרפה

09/04/2014 | 17:07 | מאת: שלהבת

קודם כל תודה . דבר שני אם אני עושה שבועיים לפני התור לביקורת לפני התקנת שתל אצל הרופא את הצילום זה הרבה זמן לפני , או שזה בסדר. פשוט רוצה לדעת האם מבחינת הרופא יש הבדל בין כמה ימים לשבועיים לפני התור שרואה בצילום?

מנהל פורום רפואת שיניים