המלצה על רופא שיניים מביטוח הראל באזור השרון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/11/2012 | 11:20 | מאת: ירמי

ד"ר נוימן שלום, אני מחפש רופא מומלץ מאזור השרון לטיפולים משמרים ובנוסף יש לי נסיגת חניכיים שכרגע במעקב. שמתי רשימת הרופאים מכפר סבא ורעננה ואני מוכן גם לנסוע לגני תקווה . שאלה נוספת האם ד"ר שלמה ברק מומלץ לטיפולי שתלים? האימייל שלי הוא - [email protected] רופא מגני תקווה - ד"ר יואב ירון. רשימת הרופאים מכפר סבא: רוזנצוויג רמי רודריג אירית קאופמן בועז צנגר ניר פסקובסקי קלאודיה סמבן קרינה סלצ'ובסקי ליליאנה נוישטד יורם מרקוביץ פלורטה מרפאת שיניים נגה כ"ס מרפאת פ.ר. דנטל אסטטיק בע"מ מרפאת ד"ר אדנבורג ד"ר גלפסק לנדה אירנה יעקבי אירית חדד סלקמון מרילין ויסמן גבי ווליצקי אנריקה בע"מ דבורי שלמה בר ניר אסטלה אללוף אלכסנדר איצקוביץ דוד רשימת הרופאים מרעננה : קרוטיק ד"ר מוניקה קוזין ארווה פליגיל סולומון פדר יהודית מרפאת שיניים ד"ר הולדר מרפאת דר' סידני דב מרפאת דר' מזור זיו מרכז רפואי שביט דר כהן יונס אימן טל ישראל דבקרוב ירון גבלינגר אילן אלפר ארנון אלטרוביץ אברהם

תשובה נשלחה לכתובת הדואר שלך

08/12/2013 | 00:23 | מאת: oren

תודה

11/07/2018 | 10:11 | מאת: נועה

אשמח גם כן להמלצה דומה בבקשה לטיפול בסתימה חוזרת בשן בינה.

10/01/2023 | 10:45 | מאת: מדלן

אשמח גם להמלצה מתוך רשימה זו, לרופא שיניים טוב, אמין, אמפתי לכל המשפחה

אינני מכיר אף אחד מהרופאים הנ"ל

מנהל פורום רפואת שיניים