מבקש המלצה על רופא שיניים באיזור כפר סבא-רעננה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/10/2012 | 02:37 | מאת: יוני

שלום רב, אני מבקש המלצה על רופא שיניים מאיזור כפר סבא-רעננה. חשוב לי שהרופא יהיה רופא עם הסדר בחברת הביטוח הראל. להלן רשימת הרופאים מחברת הביטוח. כתובת המייל שלי [email protected] בתודה, יוני. כפר סבא: רוזנצוויג רמי רודריג אירית קאופמן בועז צנגר ניר פסקובסקי קלאודיה סמבן קרינה סלצ'ובסקי ליליאנה נוישטד יורם מרקוביץ פלורטה מרפאת שיניים נגה כ"ס מרפאת פ.ר. דנטל אסטטיק בע"מ מרפאת ד"ר אדנבורג ד"ר גלפסקי לנדה אירנה יעקבי אירית חדד סלקמון מרילין ויסמן גבי ווליצקי אנריקה בע"מ דבורי שלמה בר ניר אסטלה אללוף אלכסנדר איצקוביץ דוד רעננה: קרוטיק ד"ר מוניקה קוזין ארווה פליגיל סולומון פדר יהודית מרפאת שיניים ד"ר הולדר מרפאת דר' סידני דב מרפאת דר' מזור זיו מרכז רפואי שביט דר כהן יונס אימן טל ישראל דבקרוב ירון גבלינגר אילן אלפר ארנון אלטרוביץ אברהם

שלחתי לך הודעת דואר נכנסתי לבסיס הנתונים של הפורום ומצאתי אכן הודעות נוספות שנעלמו אני רוצה להאמין שהדבר נובע מתקלה טכנית

29/01/2014 | 10:41 | מאת: יעלה

אשמח לקבל את המלצותיך למייל האישי שלי גם כן תודה

29/12/2012 | 21:49 | מאת: יוסי גיל

היה לי ניסיון מאוד חיובי איתה. היה לי פחד נוראי מרופאי שיניים, והיא מתמחה בחרדות. וחוץ מזה היא תיקנה איזו בעיה שנוצרה במכבי-דנט, ולהתרשמותי בצורה מקצועית.

15/07/2014 | 21:10 | מאת: רקפת מרקוביץ

אני רוצה להמליץ על דר הכהן יצחק שטיפל בי במסירות רבה, והיה מקצועי ועדין. ממליצה עליו בעיניים עצומות ומודה לו על השינוי העצום שהצליח לעשות למרות מצבי.

03/06/2018 | 20:31 | מאת: יוסי

למי הלכת? מרוצה?

05/05/2021 | 11:11 | מאת: ורדה

אני מחפשת רופא.תשיניים מומלצת לילדה בת 7 שזקוקה להמון סבלנות

מנהל פורום רפואת שיניים